Currencyfair

Alle reviews

Currencyfair

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten

AVS4You

1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten

De Roze Doos

1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Renowizz

1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

Currencyfair

Gaat u op vakantie in het buitenland, dan is de kans er dat u aan andere geldeenheid moet gebruiken, zoals de Pond, Dollar of misschien wel de Yen. Hiervoor kunt u bij uw bank geld opnemen in deze eenheid en dan zult u te maken krijgen met een door de markt bepaalde koers, die soms best nadelig kan uitvallen. Veel mensen zoeken daarom naar alternatieve, om meer geld te krijgen door middel van een betere koers. Er zijn een aantal bedrijven die dit aanbieden, waaronder CurrencyFair. Dit is bijvoorbeeld handig voor het kopen van een huis aan de andere kant van de wereld, zodat je niet de extreem hoge transactiekosten van de bank hoeft te betalen. 

Maar, is CurrencyFair echt zo goedkoop als ze beweren en kunt u hen vertrouwen? Hierop zult u duidelijk antwoord krijgen op deze pagina door middel van reviews, plus u kunt hieronder lezen over wat voor bedrijf CurrencyFair is, zodat u goed kunt kiezen of u met dit bedrijf in zee wilt gaan! 

Over CurrencyFair
CurrencyFair is een online peer-to-peer markt waarop u valuta kunt uitwisselen met andere personen, uit andere landen. Dit is een business model die is opgezet zodat mensen goedkoper en efficiëntergeld kunnen wisselen, aangezien dit voor veel mensen een probleem was als ze bijvoorbeeld op vakantie gingen, ergens in het buitenland een huis wilde kopen, of als ze ergens belasting moesten betalen. Hier ging dan namelijk vaak veel geld verloren, wat erg zonde is op grote bedragen. 

Verder zorgt CurrencyFair ervoor dat u soms binnen een dag al uw geld heeft, ook al komt het van de andere kant van de wereld. Dit gebeurt allemaal op een door hun beveiligd online systeem. 

Diensten van CurrencyFair
CurrencyFair is dus een volledigonlineplatform die door iedereen online gebruikt kan worden, zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Hierop kunt u geld uitwisselen tegenover een beterekoers dan bij de meeste banken, plus u betaalt een stuk mindertransactiekosten, zodat u niet al uw geld kwijt bent na een valutawissel. Verder kunt u ook een koers aangeven tegen waar u wilt ruilen, tot dat die koers gevuld wordt, zo heeft u altijd de exacte koers die u wilt. 

Voor vragen over CurrencyFair, kunt u hen bereiken via hun website, hier kunt u hen bellen of een bericht sturen. 

Klachten, complimenten en ervaringen over CurrencyFair

Heeft u ooit valuta gewisseld via CurrencyFair, dan horen wij graag over uw ervaring met dit bedrijf. Werkt het wisselen goed? Is het wat u verwachtte? Zijn de kosten echt zo laag? Zou u het aanraden? En, heeft het u geld bespaard op uw aankoop in het buitenalnd? Deel al deze dingen op onze website om andere te helpen met het besluiten of zij met Stock Market Eye in zee moeten gaan. 

Kunt u dus veilig uw valuta wisselen bij CurrencyFair en gaat dit ook daadwerkelijk goedkoper zijn dan bij uw lokale bank? Lees dit allemaal hier en vereenvoudig uw keuzen! Wilt u meer van dit soort pagina's lezen, bekijk dan onze website