Izy

Alle reviews

Izy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Izy

Op vakantie gaan is iets waar de meeste mensen het hele jaar naar uitkijken. Maar hoe kom je zo snel mogelijk in Parijs? Of misschien wil je een weekendje weg naar Brussel? Op zoek naar een goedkope manier om van van Frankrijk naar België te reizen? Op ErvaringenSite vind je antwoord op alle vragen! Lees over de producten en diensten van honderden bedrijven over de hele wereld. Op onze website geven wij per bedrijf een korte inleiding over het bedrijf, een beschrijving van de verschillende diensten en producten die ze aanbieden, en natuurlijk de klantenbeoordelingen. Onafhankelijke reviews geven u een goed idee wat u van het bedrijf kunt verwachten. Laat daarom ook uw persoonlijke beoordeling bij ons achter wanneer u met een van de website shops in onze gids ervaring heeft!

Over Izy
Veel mensen denken dat de Thalys een bepaald soort trein is, maar met Thalys wordt eigenlijk het netwerk van treindiensten bedoeld die rijden op het hogesnelheidsnetwerk tussen Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De Thalys voorziet sinds 2 juni 1996 in een snelle treinverbinding tussen Amsterdam, Brussel en Parijs, en verving tot eind 1997 alle klassieke internationale treinen op deze route. De nachttrein Amsterdam - Parijs uitgezonderd. Begin januari 1997 werd dat netwerk uitgebreid. In België werden Thalys verbindingen gestart met onder andere Brugge, Oostende en Gent en Namen, Luik, Charleroi en Bergen. Daarnaast werd er ook nog een nieuwe lijn geïntroduceerd, met als bestemming Aken en Keulen. Ook brachten ze de reistijd tussen Brussel en Parijs terug, van 2 en een half uur naar een kleine anderhalf uur. De eerste rit met de Izy trein op een gedeelte van dit hogesnelheidsnetwerk vond plaats op 3 april 2016.

Producten en Diensten van Izy
De Izy is een goedkopere manier om van Brussel-Zuid naar Paris-Nord te reizen. De Izy treinen stoppen nergens, en rijden paar keer per dag heen en weer. De afstand is 303 km. Met de auto zou dat dik 3 uur duren, met de Thalys 1 uur en 20 minuten, en met de Izy 2 uur en 15 minuten. De Izy volgt dezelfde hogesnelheidslijn als de Thalys tot Lille, en gaat daarna op een iets langzamer spoor rijden. De Izy trein is wit met appelgroen en heeft een klein paars accent, zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn in de kleuren van hun logo.
Izy geeft reizigers de mogelijkheid om voor een goedkope prijs van Brussel naar Parijs te reizen, en andersom. Op de website van Izy kun je je reis boeken waarbij je zelf je stoel kan kiezen. De beschikbare categorieën zijn: klapstoeltje, standaardstoel en er is zelfs een optie voor de Standaard XL, zeg maar de Eerste Klas stoelen. Izy heeft ook aangepaste prijzen voor kinderen en mensen met een beperkte mobiliteit.

Complimenten, Klachten en Tips over de Izy
Heeft u wel eens met de IZY gereisd? Of bent u meer fan van de Thalys? Wij horen graag van u wat u van de IZY vind. Kreeg u de stoel die u via de website geboekt had? Wat vind u van de service? Laat uw review achter!