ErvaringenSite

  Ervaringen Rajapack

  Heeft u een webwinkel en begint het bedrijf een mooie vorm aan te nemen? Grote kans dat u kan besparen op uw verpakkingsmaterialen? Althans als we de site van Rajapack moeten geloven. Ze bieden via hun website een One-stop-shop voor bedrijven die opzoek zijn naar producten als verpakkingsmaterialen, magazijnoplossingen, kantoorbenodigdheden en diverse andere producten die u nodig hebt om een bedrijf te runnen. Ze claimen dit alles aan te bieden tegen scherpe prijzen. Hier op ErvaringenSite leest u wat andere mensen van het bedrijf en haar producten vinden. U vindt hier reviews waarin meningen en ervaringen gedeeld worden. Hetgeen u hier leest helpt u om een gedegen beeld te vormen en uw verwachting van Rajapack op te baseren.

  Over Rajapack

  Het bedrijf Rajapack uit Tongeren in België is onderdeel van de groothandel genaamd Rajapack Groep. De groep heeft al meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsmaterialen en bieden hierbij een van de ruimste keuzes binnen Europa. Door de jaren heen hebben ze veel kennis en expertise opgedaan in de verpakkingswereld. Naast verpakkingsmateriaal bieden ze magazijnuitrustingen, hygiëneproducten, kantoorartikelen en beschermingsmiddelen. Rajapack biedt haar klanten de verschillende producten aan via haar website en catalogus. Rajapack wil graag een One-stop-shop bieden voor tal van producten voor bedrijven. Men heeft de kwaliteit van haar advies erg hoog in het vaandel staan. Zowel via telefoon, chat of email kunt u bij ze terecht en contact met ze opnemen voor al uw vragen of advies. Ze bieden daarnaast nog een blog aan, met artikelen, e-books en keuzegidsen ter ondersteuning. Mocht dit alles niet genoeg zijn dat is het mogelijk om een afspraak te maken met iemand van het field team. Het field team is in staat om op locatie u te voorzien van advies en ondersteuning.

  Regelarm verantwoorden - algemeen

  Producten en Rajapack

  Het aanbod van Rajapack is erg divers als het gaat om verpakkingsmaterialen. Zo hebben ze diverse dozen, postdozen, containers, enveloppen, kokers, bescherming en opvulling. Daarnaast een uitgebreid aanbod tape, omsnoering, lijm, etiketten, documenthoezen, rekfolie en paletten. Ze hebben verpakkingsoplossingen speciaal gericht op e-commerce, u moet hierbij denken aan dozen die makkelijk op maat te maken zijn en enveloppen met en zonder extra bescherming in diverse maten. Ook als het gaat om gehele verpakkingssystemen en -machines kunt u bij Rajapack terecht. Om het aanbod compleet te maken bieden ze eveneens producten voor opslag, magazijn, archief, kantine, kantoor en hygiëne. Zoals ze zelf omschrijven willen ze steeds vollediger worden in het aanbod naar hun klanten en men hoopt dat ze Rajapack steeds meer gaan waarderen als een One-stop-shop.

  Ervaringen, mening, review Rajapack

  Bent u bekend met het bedrijf Rajapack? Heeft u in het verleden zaken met ze gedaan? Of bent u misschien wel een vaste klant van het bedrijf? In alle gevallen dat u een mening kunt vormen over Rajapack willen we u vragen om een review hier op onze site achter te laten. Een review met daarin uw mening en ervaringen wordt erg gewaardeerd. Het helpt mensen die op het punt staan om een keuze te maken om al dan niet zaken te doen met Rajapack. Daarvoor op voorhand dank.

  Rajapack
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rajapack

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rajapack een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rajapack. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rajapack actief?

  Rajapack is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rajapack gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.