ErvaringenSite

  Ervaringen Discover Car Hire

  Voor het huren van een auto zijn er veel bedrijven in de autoverhuurbranche, die online hun diensten aanbieden. Websites waar autoverhuurders er alles in het werk stellen om zo goed mogelijk meteen in te slaan en geen melding maken van verborgen extra (meer)kosten en extra toeslagen. Bedrijven zouden veel transparanter moeten zijn en alle verplichte kosten, belastingen en extra's in de vermelde prijs opgenomen moeten vermelden en de klanten de onaangename verrassingen besparen. ErvaringenSite probeert door de publicaties van de reviews van enkele autoverhuurbedrijven u te behoeden voor de valstrikken. Bent u op zoek naar het bedrijf waar u het best een auto zou kunnen huren? Kent u Discover Car Hire nog niet? Lees hier de reviews en plaats ook uw eigen ervaring over een bedrijf actief in de autoverhuurbranche.

  Over Discover Car Hire
  Discover Cars Hire probeert het huren van een auto te vergemakkelijken door klanten over de hele wereld te koppelen aan huurauto's en hen het overzicht te bieden van de te betalen prijs. Opgericht op 16 juli 2013 als Discover Car Hire, is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat locaties over de hele wereld bedient door samen te werken met zowel internationale verhuurbedrijven als vertrouwde lokale bedrijven. Aangeboden wordt auto's van meer dan 500 partners op meer dan 10.000 bestemmingen in de wereld. In 2019 onderging het bedrijf de naamsverandering tot DiscoverCars.com. Milieubewustwording promoot Discover Cars door middel van recycling, zakelijke opruimacties en het aanbieden van elektrische huurauto's.

  Producten en diensten van Discover Car Hire
  Discover Car Hire is een online autoverhuur bedrijf gespecialiseerd in onder meer One-way verhuur. De klanten worden hierbij in staat gesteld een auto te huren voor een enkele reis. Het is een eenrichtingsverhuur, waarbij de vergoeding wordt betaald aan het verhuurbedrijf bij het ophalen van de auto. One-way verhuur is in feite vrij eenvoudig voor de huurder. Het enige dat vereist is, is een huurwoning met ophalen op de ene locatie en afleveren op een andere aangegeven locatie of bestemming. Dit kan in dezelfde stad zijn, in een andere stad of in een ander land (meestal in Europa). Het verhuurbedrijf zorgt voor de logistiek van het verplaatsen van auto's.

  Complimenten, klachten en tips voor Discover Car Hire
  Discover Car Hire zegt transparant te zijn in haar gevoerde beleid. Ze heeft geen verborgen kosten voor de klanten, 24/ 7 meertalige klantenservice en gratis annuleren. Zij zijn lager in prijs, daar zij die kunnen bedingen. Bij goedkopere boeking voor hetzelfde type voertuig als Discover Car Hire, dan mag de klant garantie opeisen. Dit, door een e-mail te sturen naar de afdeling klantenservice support@discovercars.com en wel binnen 24 uur na het voltooien van uw boeking. Binnen 72 uur na het opsturen van uw claim kunt u een reactie verwachten. Betalen bij Discover Car Hire kan via de bekende online betaalmethodes.

  Hebt u al gebruik kunnen maken van de diensten van Discover Car Hire? Zijn zij echt transparant in hun beleid? En hoe is de dienstverlening? Laat ons uw mening achter op onze website. Wenst u zelf ook meer informatie over Discover Car Hire? Bekijk dan hier, op ErvaringenSite, de reviews van anderen, die u voor zijn gegaan in het huren van auto’s bij Discover Car Hire.

  Company.info: waar vind ik het KvK uittreksel?

  Discover Car Hire
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  renter car jeep in florence

  ongeluk gehad met de wagen, en dan begint de problemen de tel niet bereikbaar , reden teveel boekingen, email word niet gelezen na 2 weken nog altijd geen reactie, geen idee met de verkering want discovercar gebruikt zijn eigen verzekering en niet deze van de rental bedrijf.
  dus nu bang afwachten op de kosten

  NOOIT meer deze site gebruiken

  Door: jo johan12-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Discover Car Hire

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Discover Car Hire een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Discover Car Hire. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Discover Car Hire actief?

  Discover Car Hire is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Discover Car Hire gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.