ErvaringenSite

  Ervaringen Hypotheekwinkel

  Wilt u weten of u bij de Hypotheekwinkel de voordeligste hypotheek kunt afsluiten? Door reviews te lezen, geschreven door klanten, komt u meer te weten over de Hypotheekwinkel. En wie kan u beter informeren dan klanten zelf? Indien u op zoek bent naar een hypotheek ziet u soms door de bomen het bos niet meer. U kunt verschillende berekeningen maken bij banken, maar dit is erg tijdrovend. En elke bank zegt dat hij de beste hypotheek aanbiedt. U kunt dus beter op zoek gaan naar een onafhankelijke hypotheekverstrekker. Maar u wilt wel zeker weten dat onafhankelijk ook echt onafhankelijk betekent. Het lezen van reviews kunnen u helpen bij uw zoektocht naar de juiste hypotheek.

  Over Hypotheekwinkel

  Hypotheekwinkel is opgericht in 2003 door Dieter De Saeytijd. Hij ontwikkelde een unieke hypotheekadvies formule die klanten duidelijkheid gaven over de verschillende vormen van hypotheken. Door verschillende hypothecaire leningen met elkaar te vergelijken en door te kijken naar de persoonlijke situatie van de klant ontstond er een formule die voor veel klanten aantrekkelijk was. Inmiddels heeft het bedrijf ruim dertig kantoren in heel Vlaanderen. Het bedrijf richt zich enkel op hypothecaire leningen. Hierdoor kunnen zij gerichter op zoek gaan naar de beste lening voor de klant.


  Hypotheekwinkel geeft objectief advies en dit betekent dat zij geen enkele samenwerkingsverband hebben met een bank. Op deze manier kunnen zij klanten transparant advies geven over de verschillende soorten leningen. Het bedrijf wil klanten een complete begeleiding aanbieden en een hypotheek afsluiten tegen de beste tarieven. Om de complete begeleiding te versterken bieden zij via het bedrijf Vinta aankoopadvies aan. Op deze manier worden klanten begeleid tijdens het aankoopproces van een woning.

  Hypotheekwinkel Bedrijfsfilm: is dit een bedrijf voor u?

  Diensten

  Bij Hypotheekwinkel kunt u verschillende soorten hypothecaire leningen afsluiten. Indien u een woning wilt kopen, renoveren, nieuwbouw wilt kopen of op zoek bent naar herfinanciering dan biedt Hypotheekwinkel verschillende mogelijkheden aan om dit te kunnen realiseren. Na een persoonlijk gesprek waarbij uw wensen worden besproken, zal het bedrijf verschillende leningen voor u vergelijken. Het bedrijf is honderd procent afhankelijk waardoor het bij verschillende banken kan kijken. Hypotheekwinkel geeft u een overzicht van de voor- en nadelen van de desbetreffende leningen waardoor u een bewuste keuze kunt maken.

  Enkele soorten hypothecaire leningen die u bij Hypotheekwinkel kunt afsluiten, zijn lineaire kapitaalaflossing, 125 procent lening en een lening met tijdelijk uitstel van kapitaalaflossing.

  Op de website van Hypotheekwinkel vindt u het volledige overzicht van alle hypothecaire leningen die worden aangeboden, met de bijbehorende uitleg. Indien u nieuwsgierig bent naar uw maximale leenbedrag dan kunt u dit online alvast berekenen. Dit geeft u enkel een idee van de mogelijkheden. Voor advies op maat, is het beter om een afspraak te maken. Heeft u ervaring met de diensten van Hypotheekwinkel? Met uw mening kunt u anderen helpen. Schrijf een review.

  Klachten

  Indien u een klacht heeft over de dienstverlening van Hypotheekwinkel dan kunt u het beste uw klacht bespreekbaar maken met de klantenservice. Op de website van Hypotheekwinkel staat geen klachtenprocedure omschreven. Hypotheekwinkel heeft meer dan dertig winkels dus het is altijd mogelijk om in één van de vestigingen binnen te lopen om uw klacht te bespreken. Daarnaast is het bedrijf telefonisch bereikbaar en via e-mail.

  Heeft u zelf ervaring met het indienen van een klacht? Schrijf dan een review en informeer anderen over de afhandeling van uw klacht.

  Lees hier de recensies van echte klanten van Hypotheekwinkel. Is deze partij wel objectief? Kun je hier betrouwbaar leningen en hypotheken vergelijken?

  Hypotheekwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niet te geloven

  Via vrienden hypotheekwinkel leren kennen. We waren toch wat sceptisch want hoe komt het dat we hier nog nooit van gehoord hadden. We hadden op dat ogenblik al 6 banken afgelopen om een goede lening te pakken te krijgen. Ze doken zonder probleem onder het voorstel van onze eigen bank en het beste moest dan nog komen. Ze hebben meteen ook al het papierwerk voor ons gedaan. Een echte aanrader. Die banken zijn duidelijk gewoon tijdverlies.

  Door: Karel 08-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wauw

  Zelf mijn eigen bank en die van mijn vriendin raakte nog niet in de buurt van het aanbod van hypotheek.winkel.
  Nochtans hebben we allebei al goed gespaard en beschikken we allebei over vast werk.
  Ook de uitleg en de tips die we hier kregen waren van een veel hogere kwaliteit dan bij de bank.

  Door: Joris27-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Hypotheekwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hypotheekwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Hypotheekwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hypotheekwinkel actief?

  Hypotheekwinkel is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hypotheekwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.