The Double F

18 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor The Double F komt uit 18 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor The Double F gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van The Double F wordt geprezen om zijn uitstekende kledingselectie en snelle levering, met 100% tevredenheid. De gebruikers waarderen ook de gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid van de website met een score van 100%. Echter, sommige gebruikers geven aan dat er ruimte is voor verbetering in termen van klantenservice en assortiment, waardoor de website een score van 80% behaalt.

“Snelle levering”

“Prima website”

“super snelle levering”

“Geweldige kleren”

“Duidelijke went”

👍 5   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

David Huijts - 7 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Snelle levering
  • Prima website

Jarne Dethier - 3 maanden geleden

  • super snelle levering

Anna Simons - 4 maanden geleden

  • Geweldige kleren

Marijke - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Fantastisch
  • Duidelijke went
  • Versturen snel, helpen goed bij vragen en zijn betrouwbaar ♥️