ErvaringenSite

  Ervaringen Bloomscape

  Thuis zijn en toch het gevoel hebben van de natuur. Dat is de toegevoegde waarde van planten in huis. Behalve dat planten het huis een rustgevende uitstraling geven, hebben sommige planten ook een zuivere werking op de lucht. Daarnaast functioneren ze ook goed als decoratie en zorgen zij voor sfeer.

  Planten kun je zelf aanschaffen, maar zijn ook geschikt om als cadeau te geven aan een ander. Tegenwoordig worden er diverse kamerplanten verkocht, zowel met als zonder bloemen. Bedrijven zoals Bloomscape hebben ingespeeld op de behoefte van de klant, met name online winkelen. Om te vergelijken bij welke winkel je het beste terecht kan voor een specifieke plant of om te lezen over hun dienstverlening kan je de verschillende bedrijfsprofielen met elkaar vergelijken.

  Over Bloomscape
  Bloomscape is opgericht door Justin Mast, nageslacht van pioniers in de Nederlandse tuinbouw. De kennis over kassenteelt deed hij op in het bedrijf van zijn ouders, waar hij dus opgroeide. Bloomscape onderscheid zich door bloemen en planten rechtstreeks vanuit de kas te leveren tot aan huis van de klant. Daarnaast geeft Bloomscape ook professionele adviezen aan hun klanten omtrent het onderhouden van de planten.

  Producten en diensten van Bloomscape
  Het assortiment van Bloomscape is onderverdeeld in diverse categorieën, zoals planten die weinig verzorging nodig hebben, grote kamerplanten, diervriendelijke planten, planten die een lucht reinigende werking hebben en kantoorplanten. Bij het maken van een keuze kun je ook aangeven in welke kleur pot de plant moet staan. Daarnaast kunnen de planten ook gesorteerd worden naar grootte, bijvoorbeeld de kleinere planten zoals succulenten of juist de grotere, zoals de Sansevieria.

  Naast planten kan men ook terecht bij Bloomscape voor hulpmiddelen voor de plantverzorging, zoals gieters, snoeischaren, tuinschepjes en ook andere attributen, waaronder tuinhandschoenen en plantpotten. Meststoffen, plantenhangers en Bloomscape t-shirts worden ook aan de klant aangeboden. Verder is het mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen, zowel digitaal als in hard-copy.

  Vanwege het feit dat de planten van Bloomscape rechtstreeks vanuit de kas verscheept worden naar het adres van de klant, ondervinden zij minder schade waardoor de houdbaarheid vergroot. Ook meent het bedrijf de juiste innovatieve technieken te gebruiken om schade te voorkomen, zoals letten op de temperatuur en de verpakking bij de distributie. De verpakking is gemaakt van recyclet en biologisch afbreekbare materialen. Alle planten hebben een garantie van 30 dagen na aankomst bij de klant. Dit geldt niet voor planten die verpot worden. In geval van beschadigde of dode planten kan er contact opgenomen worden met de Customer Success afdeling. De voorwaarde is dat er foto’s van het beschadigd artikel aangetoond kunnen worden als bewijs.

  Complimenten, klachten en tips voor Bloomscape
  Al eerder een kamerplant gekocht bij Bloomscape? Vertel dan aan anderen wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is je plant nog in leven? Hoe geschiedde het bestel en leveringsproces? Heb je ooit een klacht moeten indienen of een plant terug moeten sturen? Door antwoord te geven op al deze vragen kunnen anderen, die het overwegen om een plant of een tuinattribuut bij Bloomscape te kopen, een beter beeld krijgen van de werkelijkheid.

  Bedrijfsfilm Zonnegilde algemeen.

  Bloomscape
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bloomscape

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bloomscape een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bloomscape. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bloomscape actief?

  Bloomscape is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bloomscape gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.