ErvaringenSite

  Ervaringen Euroflorist

  Reviews en beoordelingen van Euroflorist België

  Ben jij bekend met Euroflorist België? Ontdek hoe ook jij de mooiste bloemen kunt laten bezorgen in België of op een andere plek in de wereld. Euroflorist heeft een wereldwijd netwerk van bloemisten. Ze zijn in 1982 opgericht en hebben sindsdien een netwerk van 11.000 bloemisten opgebouwd. Rozen, gerbera’s en ook seizoenboeketten kun je laten maken en laten bezorgen. Ook planten en verwante cadeaus behoren tot het aanbod van producten. Kwaliteit, service en hand gebonden boeketten worden dagelijks gemaakt en geleverd.
  Je kunt een boeket laten maken voor een verjaardag, bruiloft, een rouwwerk, een bloemetje voor je vrouw of partner of gewoon een bloemetje omdat het leuk is om te geven. Natuurlijk is het ook leuk om op Valentijn, bij Kerst, bij Pasen, bij Halloween of een ander vrolijk evenement een bloemetje in huis te halen of te laten bezorgen.

  Over Euroflorist België

  In 1982 is Euroflorist opgericht om menen te helpen om sneller en gemakkelijker te versturen over de hele wereld. Met een netwerk van 11.000 bloemisten maken ze het mogelijk om overal bloemen en planten te laten bezorgen. In 2014 heeft Euroflorist België drie posities op het bloemsierkunst 2014 gewonnen. Momenteel heeft Euroflorist België het grootste netwerk van bloemisten. Het hoofdkantoor zit in Zweden. Ze hebben sinds 1982 trouwens meer dan 40 miljoen boeketten laten bezorgen.  De diensten van Euroflorist België

  Bloemen bestellen op onze website is een eenvoudige opgave. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij namelijk voor de rest. Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij samen met de plaatselijke bloemist aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw geliefde de bloemen ontvangt zoals jij het aangegeven hebt! Natuurlijk kun je er een berichtje of kaartje bij doen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om er een knuffel of stuk chocolade bij te doen. Een compleet pakket dus en een mooi cadeau.

  Klachten of tips over Euroflorist België

  Berichten kunnen positief en negatief zijn over Euroflorist België. Ook zij weten dit en waarderen het als een klant een ervaring over hun geeft. Het is immers waardevolle informatie om te weten wat ze goed doen en wat er nog verbeterd kan worden. Op ErvaringenSite kun je ook een beoordeling achter laten over Euroflorist België. Euroflorist België werkt er continu aan om hun dienstverlening en service nog verder te verbeteren.

  Aangezien ze aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk is het ook mogelijk om hier je klachten kenbaar te maken. Natuurlijk doe je dit pas als je er met Euroflorist België niet uitkkomt.
  Wat vind jij van Euroflorist België?

  Heb jij wel eens een bosje bloemen besteld bij Euroflorist België? Dan zien we graag jouw review en ervaring hiermee op onze website. ErvaringenSite verzamelt vele beoordelingen van tal van bedrijven en diensten. Hiermee is het voor anderen gemakkelijker om een goed beeld te krijgen van hun dienstverlening.

  Bloemboeket of bloemen van euroflorist; lees ervaringen van consumenten. Leuke cadeaubonnen of kortingscodes? Lees eerst beoordelingen van consumenten die u voorgingen!

  Wist je dat je bloemen prima kunt eten? Zie het in dit filmpje!

  Euroflorist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

  4.8
  55% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  4.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Supergroot boeket

  Ik wil heel even euroflorist bedanken want ik had een boeket(je) besteld voor mijn oma die in het zuikenhuis lag. Toen werd ik gebeld dat ze mijn preciese bloem die ik besteld had niet meer hadden en of dat erg was. Ik wilde graag blauwe (achtige) bloemen want daar houdt ze van. Dus zolang het maar blauwig was, was het ok. Toen ik zelf een paar dagen later naar het ziekenhuis ging om mijn oma te bezoeken bleek het boeket 2x zo groot te zijn als dat ik besteld had. Ze gaven aan dat ze dit gedaan hadden omdat ik niet de bloemen had gekregen die ik besteld had in eerste instantie. Nou prima, mijn oma was heel erg blij!!

  Door: Nadine25-08-2016
  Betty Van Den Broek15-08-2020

  Ik bestelde op zondag bloemen die maandag moesten geleverd worden bij een vriendin. Ik had alles betaald en kreeg een orderbevestiging. Maandag kreeg ik via spam een bericht dat ze de bloemen niet konden leveren die dag. Kunnen ze niet ineens zeggen dat ze de bloemen niet kunnen leveren.

  Marcel Riemis19-11-2020

  Ik ben niet tevreden over de betaling omdat ik daar geen bevestiging van kreeg of er overheen gekeken heb. Zodoende heb ik bij een andere bloemist, die een pak goedkoper is, een nieuwe bestelling gedaan bestemd voor levering aan dezelfde persoon. Die gaat m.a.w. twee bloemenpakketten aan haar deur geleverd krijgen wat uiteraard niet mijn bedoeling is. Er is blijkbaar geen mogelijkheid om de bestelling ongedaan te maken en de factuur te annuleren. Euroflorist rekent bijna 10,00 € extra aan voor levering aan huis. Intussen vond ik andere online floristen die niets extra aanrekenen hiervoor.

  Kristof07-03-2021

  Hier geloof ik geen bal van: communiceren is zeker niet hun sterkste kant en zomaar een commerciële tegemoetkoming doen, daar hebben ze bij euroflorist nog nooit van gehoord

  Ann Ceyssens11-03-2021

  Na een klacht werd er snel een commerciële geste gedaan en werd een nieuw en mooi boeket Er geleverd samen met een woordje met excuses. Fleuristen: wees op uw hoede! We leven in 2021, mensen sturen foto's van het boeket door!

  Vivian06-05-2021

  Ik had rouwboeket besteld het leek er niet op wat ik had besteld heel weinig bloemen ik heb heel de week gebeld slechte service het boeket was ook 62 euro nou ik koop er nooit niks meer wat slecht daar

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Roze bloemenboeket van € 50

  Bij de levering werd een bijna verwelkt en zielig boeket afgegeven.
  Ik heb klacht ingediend en kreeg heel snel een antwoord met als commerciële geste de levering van een nieuw en mooi boeket samen met een woordje met excuses. Dit heeft alles goedgemaakt!
  We zijn zeer tevreden over de vlotte en vriendelijke communicatie bij Euroflorist en uiterst tevreden over hun begrip en de daarop volgende commerciële geste!

  Door: Ann Ceyssens11-03-2021
  Van poucke20-03-2021

  Na 3 dagen waren de beste bloemen na 3 dagen verwelkt. Kostprijs 99 euro!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Passend en gemakkelijk

  Een goede vriendin van mij ging door een moeilijke periode, ik zal hier niet in details treden, maar een bloemetje was het minste wat ik kon doen. Langsgaan was niet wenselijk in de situatie en zo kwam ik uit bij Euroflorist. Online bestel je een boeket naar keuze en dat wordt dan bezorgd. Erg gemakkelijk en zo kon ik toch iets laten weten met meer dan een kaartje.

  Door: A. van G..30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  ideaal concept

  al een aantal keer een vriendin verrast met een bosje bloemen op te sturen.
  Het is handig bestellen en altijd een grote verrassing voor de ontvanger.
  prijs valt mij alles mee, de reactie van de ontvangers is telkens onbetaalbaar!

  Door: Imke09-09-2016
  Put Yvonne19-12-2020

  Had op vrijdag 11 december een kerststuk besteld om op die dag geleverd te worden voor een VERJAARDAG ! Middelgroot aan € 35,00. Het is pas op zondag geleverd omdat ze geen amaryllissen hadden hebben ze gezegd bij de levering. Daar heeft de klant geen boodschap aan. Het was een "onnozel stukje " zei mijn dochter met een KNOL en een dennentak en twee denappels. Mijn dochter is naar de winkel geweest omdat op de knol ook nog € 9,00 stond. En ze vertelde in de winkel dat .....klein, medium of groot geen verschil was. Waarom dan meer betalen? Ik kan bij mijn eerste bestelling alleen maar een dikke 0 geven ! ! ! Over heel de lijn een grote teleurstelling. YP

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zonnebloemen boeket groot

  Bestellen ging soepel, zelfde dag ook geleverd maar daar houdt het echt op. 40 euro voor een bos zonnebloemen, er zaten 3 zonnebloemen in en nog een 3 tal rozen en twee gerbera's. Belachelijke prijs. Ook een kaartje mee besteld was mijn boodschap uitgeprint op een reclamefolder van een ander bedrijf. Echt heel erg slecht. Klacht werd ruim een week later op gereageerd, het boeket was niet bij mij bezorgd, ontvanger had geen foto's gemaakt. Bloemen waren al na 3 dagen dood dus al lang en breed weg. Zonder foto konden ze niets doen. Bizar slechte service, NOOIT weer, wat een oplichters.

  Door: Marjolein14-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Bloemen (luxe) & kaartje

  Had een super groot boekt besteld voor onze eerst trouwjubileum. Maar dit had ik toch beter ergens anders kunnen doen.

  De bloemen werden niet op de dag bezorgd waarvoor wel was betaald. De volgende ochtend ging ik kijken of er post was en toen lag er een boekt op de grond voor de deur op onze stoep.... Boeket lag er denk ik al een tijd want was niet echt vochtig meer o.i.d..
  Aanbellen was ook niet gedaan door de bezorger.

  Ook het boekt was niet van al te beste kwaliteit. Dinsdag lag deze op de stoep en vrijdag konden we deze al weggooien omdat ze al helemaal verwelkt waren.

  Al met al niet de service en kwaliteit wat je mag verwachten voor €54,98.

  Ook nog opvolging bij de Eurflorist word ik beperkt geholpen. Na een mailtje te sturen kreeg ik bevestiging van mijn klacht met een ticketnummer, met te tevens de vermelding dat ik binnen drie werkdagen een reactie zou krijgen. Deze bleef uit. Toen ik zelf belde vonden ze zelf de service ook niet in orde en zouden contact opnemen met de bloemist. Na twee weken geen reactie heb ik zelf nog maar eens gemaild (en na geen reactie) nog maar eens gebeld.

  Ze gaan er weer achteraan, hopelijk nu met meer resultaat...

  Door: Boeket schandalig07-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Verrassing voor mijn moeder e.a.

  Al geef ik liever een bloemetje in levende lijven, soms vind ik het ook juist leuk om een boeketje op te sturen. Als verrassinkje. Mijn moeder was er in ieder geval heel blij verrast mee!

  Door: Aagjevanderzee07-10-2015
  Henk Meyer07-10-2015

  Altijd handig joh voor moeders!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Bloemen besteld trouwdag

  Bloemen besteld voor onze achtste trouwdag

  Levering was op de aangegeven dag gelukt en het boeket bleek zeer schoon!

  Door: Evi 09-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prima boeketje

  Prima boeketje hoor! Precies zoals op de foto en dat is niet bij elke online bloemen winkel zo.

  Door: Peter07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  schoon boeketje voor moeder

  het was een schoon boeketje voor mijn moeder geworden
  niet erg groot maar ook niet erg duur. ...

  Door: Lina Geraardt25-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  één boeket bloemen

  Euroflorist levert niet, communiceert niet en neemt geen verantwoordelijkheid, maar verschuilt zich achter de locale bloemist, hun partner. Ik moest zelf meermalen bellen, heb uiteindelijk een week later de bloemen ontvangen en zelf mogen bezorgen. Euroflorist bood wel een korting op een volgende levering, die ik nooit bij hen zal plaatsen. Een volgende keer bestel ik direct bij de bloemist om de hoek, niet via Euroflorist.

  Door: Frederik van den Bosch02-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  2 boeketten pioenrozen

  Een boeket was een tractatie voor mezelf en dat was prima in orde.
  Het andere was een verjaardagboeket voor mijn dochter en was een echte afknapper: pas 's avonds laat geleverd, helemaal verpieterd, foute kleur, zelfs geen takje groen erbij, en dat voor zo'n duur boeket! Dit was dus mijn eerste en meteen ook laatste aankoop via Euroflorist, wat een schande!

  Door: Wagemans01-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bloemen

  Bloemen besteld voor verjaardag. Werden pas om 19u geleverd. Prijs kwaliteit absoluut niet naar verhouding. Voor die prijs vind je makkelijk boeketten van quasi dubbele grote in omgeving.

  Door: Jelle27-03-2021
  Jelle27-03-2021

  Blijkbaar staat in de review dat ik opnieuw zo bestellen, moet op NEEN staan, maar kan niet meer aanpassen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Boeket

  Verkeerde bestelling, ik heb totaal iets anders ontvangen dan dat ik besteld had. Het ergste vind ik nog de slechte klantenservice, ik krijg na anderhalve maand nog steeds geen antwoord!!! Wij zouden graag ons geld terug willen.

  Door: Eva26-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Geen bloemen !

  Bloemen voor mijn vrouw haar verjaardag besteld levering 24/03 geen bloemen gezien ! Ben op 25/03 nog altijd aan het wachten ! (Betaald met QR code) Hoop dat ik nu nog mijn geld terug krijg ?

  Door: Marc Theunis25-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boeket 44 €

  Welgeteld 4 bloemen voor 44€ en 1 week te laat geleverd.
  Een schande

  Door: Kristof06-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Boeket bloemen

  Levering niet op afgesproken verjaardag!
  Bellen naar tel binnen kantooruren gat bericht dat ze gesloten zijn.
  Onbetrouwbaar en schandalige organisatie,
  Nooit meer. Ik sta met rode kaken hier,

  Door: chris fischer06-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Wat een onzin!

  Ik bestelde tijdig een boeket, vulde alles netjes in en in de bevestiging stonden zowel de datum als het leveradres fout.... Ik probeer al een hele dag telefonisch contact op te nemen zonder enig succes.... Ik ga hier mee verder tot ik mijn geld terug krijg.

  Door: Eva Johanna No07-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  bloemen

  Er werd zaterdag besteld, de levering van de bloemen zou dinsdag z plaats vinden. Dinsdag geen levering. Op woensdag nog steeds geen levering alhoewel er telefonisch bevestigd werd dat er zeker kon geleverd worden. We zijn vandaag donderdag, in de voormiddag nog steeds geen levering....Wij wachten af!

  Door: Elissa Sureda-Castello26-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Euroflorist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Euroflorist actief?

  Euroflorist is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.