ErvaringenSite

  Ervaringen Otolift Trapliften

  Op zoek naar een traplift voor je woning? Kijk eens bij Otolift Trapliften, de meest gekozen traplift in de Benelux. Wat klanten vinden van de trapliften en service van Otolift Trapliften lees je hier, op ErvaringenSite.

  Over Otolift Trapliften

  Otolift Trapliften is marktleider in de Beneluxop vlak van trapliften. Ze zorgen ervoor dat hun trapliften sterk geprijsd zijn doordat alles eigen productie is. Een snelle levering en je dus snel helpen vinden we heel belangrijk. Er bestaan verschillende soorten trappen en voor iedere trap moet er een oplossing zijn, er bestaan dus ook verschillende soorten trapliften. Otolift Trapliften heeft een zeer groot aanbod van trapliften en hebben verschillende railsystemen ter beschikking waardoor je nieuwe traplift perfect past om je trap. De trapliften maken ze helemaal zelf in hun fabriek in Bergambacht in Nederland. In België heeft Otolift Trapliften een showroom in Turnhout.


  De service van Otolift Trapliften, zo gemakkelijk gaat het

  Diensten van Otolift Trapliften

  Bij Otolift Trapliften kan je terecht voor trapliften op maat. Je vindt er heel wat verschillende soorten en stijlen die passen binnen je interieur. Je kan zelf het aantal opties en comfort kiezen die je wenst. Otolift Trapliften kan een traplift maken dat past binnen jouw budget, je kan zelfs trapliften huren als je een traplift plaatsen ene te grote investering vindt of als je een nodig hebt voor een korte tijd. Het onderhoud, de service en garantie zijn allemaal inbegrepen. Otolift Trapliften heeft ook tweedehandstrapliften ter beschikking, hiervoor neem je best contact op met Otolift Trapliften.

  Klachten of vragen voor Otolift Trapliften

  Heb je vragen of een klacht over Otolift Trapliften? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en via e-mail maar je kan ook altijd terecht in de showroom van Otolift Trapliften.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Otolift Trapliften? Hebben zij gezorgd voor de installatie van je traplift en ben je tevreden van hun service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Otolift Trapliften. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Sta je op het punt om een traplift te laten plaatsen door Otolift Trapliften? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Otolift Trapliften
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  modul air traplift otolift

  6 maanden wachten op een operationele traplift. 3 plaatsingen mislukt door onjuist ontwerp. Beschadiging van treden. Bij de laatste plaatsing (de derde intussen) werd onze marmeren trede verbrijzeld door slechte plaatsing en boring. Bij schade probeert men met een aalmoes te sussen. Neen, niet aan te raden. Heb foto's en info van deze miskleun. Spijt dat ik met deze firma in zee ben gegaan.

  Door: Demoma03-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Otolift Trapliften

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Otolift Trapliften een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Otolift Trapliften. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Otolift Trapliften actief?

  Otolift Trapliften is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Otolift Trapliften gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.