ErvaringenSite

  Ervaringen Tijdschrift.nl

  Lees je graag tijdschriften? Dan zou Tijdschrift.nl wel eens iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming en ben je op zoek naar een platform om jouw persoonlijke ervaring te delen? Grijp dan je kans om op deze pagina een eerlijke review over Tijdschrift.nl te schrijven. Zo geef je andere potentiële lezers de kans om op een geïnformeerde manier te beslissen of de producten en diensten van dit bedrijf aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Tijdschrift.nl

  Deze onderneming is een Nederlands initiatief van DPG Media Magazines dat werkt op basis van een app. Met Tijdschrift.nl heb je voor een vast bedrag per maand eender waar en wanneer toegang tot 75 tijdschriften. Bovendien kunnen tot 5 mensen profiteren van jouw account en hun favoriete artikel of tijdschrift op hun eigen tablet, laptop of telefoon lezen. Door gebruik te maken van deze applicatie, zou je niet meer een volledig tijdschrift moeten kopen om bijvoorbeeld slechts één interessant artikel te lezen. Op maandbasis zouden meer dan 100.000 lezers gebruikmaken van de app van Tijdschrift.nl. De applicatie van deze onderneming kun je downloaden in de App Store of in Google Play.

  Top 10 Places to Shop Online 2020 | Affordable Trendy Clothes

  Producten en diensten van Tijdschrift.nl

  Bovenaan de website van Tijdschrift.nl kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën: 'Over ons', 'Tijdschriften' en 'Cadeaukaart'. In de categorie 'Tijdschriften' vind je meer gedetailleerde informatie over het aanbod van deze app. Bovenaan kun je de populaire tijdschriften zien, en meer naar onderen kun je alle 75 tijdschriften bekijken of sorteren per categorie, waaronder lifestyle, actualiteit, automotive, jeugd, wonen & tuin, wetenschap & geschiedenis, opvoeden, sport & gezond, mode en reizen & ontdekken.Als je klikt op een van de foto's krijg je meer informatie over het magazine waarvoor je interesse hebt. Verder is er ook een zoekfunctie, waarbij je een trefwoord of magazinetitel kunt ingeven om in het aanbod van Tijdschrift.nl op zoek te gaan. Via de website kun je je bovendien aanmelden voor een gratis proefperiode van 14 dagen of een cadeaukaart aan iemand schenken. Bovendien zou elk abonnement maandelijks opzegbaar zijn. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Tijdschrift.nl? Dan kun je de klantenservice telefonisch contacteren of via Twitter, Facebook, of het contactformulier op de website.

  Complimenten, klachten en tips voor Tijdschrift.nl

  Ben je al klant bij Tijdschrift.nl? Dan zouden we enorm op prijs stellen als je op deze pagina een bondige, informatieve review over deze onderneming zou willen schrijven. Een verslag van jouw persoonlijke ervaring kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen de kans geven om voor zichzelf te bepalen of de producten en diensten van Tijdschrift.nl iets voor hen zouden kunnen zijn. Kun je je account inderdaad probleemloos met 5 andere mensen delen, is de klantenservice makkelijk bereikbaar en klopt het dat een account bij dit bedrijf maandelijks opzegbaar is? Wij kijken alvast uit naar het verslag van jouw unieke ervaring! Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Tijdschrift.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tijdschrift.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tijdschrift.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tijdschrift.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tijdschrift.nl actief?

  Tijdschrift.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tijdschrift.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.