ErvaringenSite

  Ervaringen trainline

  Houd jij van reizen met de trein of met de bus? Maar vind jij het soms lastig om de beste trein- en/of buskaartjes uit te zoeken? Wellicht is Trainline dan wel een geschikte partij voor jou. Trainline is een online platform waarop jij verschillende trein- en/of busreizen en bedrijven in Europa met elkaar kunt vergelijken om zo uiteindelijk de voordeligste en meest tijdbesparende reis te vinden. Ben jij benieuwd naar dit bedrijf en de ervaringen van andere reizigers met Trainline? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande gebruikers over Trainline voor jou op een rijtje gezet. Zo krijg jij antwoord op vragen als "Hoe gaat de klantenservice van Trainline om met mijn vragen?", "Is het gemakkelijk om kaartjes bij Trainline te boeken?" en "Welke betalingsmogelijkheden worden door het bedrijf geaccepteerd?". Tevens vind je op ErvaringenSite reviews en beoordelingen over andere bedrijven in verschillende sectoren.

  Over Trainline

  Trainline is een vergelijkingswebsite waarop je diverse trein- en busreizen kunt vergelijken en uiteindelijk kaartjes kunt bestellen voor jouw uitgekozen reis. Het bedrijf werkt samen met meer dan 270 spoorweg- en busondernemingen in 45 landen, waaronder de NS, Thalys, ICE International, Eurostar, OBB, Renfe en Deutsche Bahn. Het doel van Trainline is om alle reisdiensten samen te brengen in één ervaring, zodat mensen onderweg de meest voordelige prijzen en realtime reisinformatie te zien krijgen.

  Het team van Trainline bestaat uit ruim 600 professionals uit meer dan 40 verschillende landen. Naast het aanbieden van fijne reizen, heeft het bedrijf ook het doel om het boeken en reizen met de trein zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, zodat het voor de klanten gemakkelijker is om duurzamere reiskeuzes te maken.

  Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of het online contactformulier invullen. Voor de laatste updates kun je Trainline volgen op de social media kanalen Facebook en Twitter.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  De producten en diensten van Trainline

  Naast een website beschikt het bedrijf ook over een handige app. Hiermee kun je ook onderweg gemakkelijk reisinformatie zien en tickets bestellen op je mobiel. De app is beschikbaar voor iPhone en Android gebruikers en is te downloaden in de App Store en op Google Play.

  Via Trainline kun je gemakkelijk trein- en bustickets bestellen voor reizen in Nederland en in Europa. Denk aan bestemmingen als Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Londen, Brussel, Madrid, Barcelona, Milaan, Lyon, Hamburg, Parijs, Berlijn en Valencia.

  Trainline betaalmethodes en herroepingsrecht

  Op de website en app van Trainline kun je afrekenen middels verschillende betaalmethodes. Zo kun je ervoor kiezen om te betalen met een CreditCard (Visa, Mastercard, American Express, Maestro). Maar het is ook mogelijk om te betalen met PayPal, Apple Pay, Google Pay en iDEAL.

  Houd er rekening mee dat trein-, bus- en touringcartickets niet onder het herroepingsrecht vallen. Dit betekent dat er geen bedenkperiode van 14 dagen geldt voor boekingen op de website of app van Trainline.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Trainline

  Heb jij wel eens tickets op de website of app van Trainline gekocht? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met dit bedrijf op deze pagina achterlaat. Hoe is het boekingsproces bij Trainline verlopen en hoe heb jij het contact met de klantenservice ervaren?

  trainline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over trainline

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is trainline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over trainline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is trainline actief?

  trainline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van trainline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.