trainline

Alle reviews

trainline

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

trainline

Houd jij van reizen met de trein of met de bus? Maar vind jij het soms lastig om de beste trein- en/of buskaartjes uit te zoeken? Wellicht is Trainline dan wel een geschikte partij voor jou. Trainline is een online platform waarop jij verschillende trein- en/of busreizen en bedrijven in Europa met elkaar kunt vergelijken om zo uiteindelijk de voordeligste en meest tijdbesparende reis te vinden. Ben jij benieuwd naar dit bedrijf en de ervaringen van andere reizigers met Trainline? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande gebruikers over Trainline voor jou op een rijtje gezet. Zo krijg jij antwoord op vragen als "Hoe gaat de klantenservice van Trainline om met mijn vragen?", "Is het gemakkelijk om kaartjes bij Trainline te boeken?" en "Welke betalingsmogelijkheden worden door het bedrijf geaccepteerd?". Tevens vind je op ErvaringenSite reviews en beoordelingen over andere bedrijven in verschillende sectoren.

Over Trainline
Trainline is een vergelijkingswebsite waarop je diverse trein- en busreizen kunt vergelijken en uiteindelijk kaartjes kunt bestellen voor jouw uitgekozen reis. Het bedrijf werkt samen met meer dan 270 spoorweg- en busondernemingen in 45 landen, waaronder de NS, Thalys, ICE International, Eurostar, OBB, Renfe en Deutsche Bahn. Het doel van Trainline is om alle reisdiensten samen te brengen in één ervaring, zodat mensen onderweg de meest voordelige prijzen en realtime reisinformatie te zien krijgen.

Het team van Trainline bestaat uit ruim 600 professionals uit meer dan 40 verschillende landen. Naast het aanbieden van fijne reizen, heeft het bedrijf ook het doel om het boeken en reizen met de trein zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, zodat het voor de klanten gemakkelijker is om duurzamere reiskeuzes te maken. 

Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of het online contactformulier invullen. Voor de laatste updates kun je Trainline volgen op de social media kanalen Facebook en Twitter. 

De producten en diensten van Trainline
Naast een website beschikt het bedrijf ook over een handige app. Hiermee kun je ook onderweg gemakkelijk reisinformatie zien en tickets bestellen op je mobiel. De app is beschikbaar voor iPhone en Android gebruikers en is te downloaden in de App Store en op Google Play. 

Via Trainline kun je gemakkelijk trein- en bustickets bestellen voor reizen in Nederland en in Europa. Denk aan bestemmingen als Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Londen, Brussel, Madrid, Barcelona, Milaan, Lyon, Hamburg, Parijs, Berlijn en Valencia. 

Trainline betaalmethodes en herroepingsrecht
Op de website en app van Trainline kun je afrekenen middels verschillende betaalmethodes. Zo kun je ervoor kiezen om te betalen met een CreditCard (Visa, Mastercard, American Express, Maestro). Maar het is ook mogelijk om te betalen met PayPal, Apple Pay, Google Pay en iDEAL. 

Houd er rekening mee dat trein-, bus- en touringcartickets niet onder het herroepingsrecht vallen. Dit betekent dat er geen bedenkperiode van 14 dagen geldt voor boekingen op de website of app van Trainline. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Trainline
Heb jij wel eens tickets op de website of app van Trainline gekocht? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met dit bedrijf op deze pagina achterlaat. Hoe is het boekingsproces bij Trainline verlopen en hoe heb jij het contact met de klantenservice ervaren?