Ervaringen C&A

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen.

Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op ErvaringenSite.be te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed!

Over C&A NL

C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A.

C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.

Diensten van C&A NL

C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing.

Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

Uw mening over C&A NL

Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op ErvaringenSite.be. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank!

Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij ErvaringenSite!

C&A
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

8
71% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

8,2

Prijs

8,6

Leveren

7,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

je vind er altijd iets naar je smaak en niet duur .

Ik heb een hele tijd geleden de C& A ontdekt in Kuurne Shopping ;
nu wip ik er regelmatig binnen en ga er meestal buiten met een aankoop , een babygeschenkje of iets voor mijzelf .
Ik vind de prijs / kwaliteit goed .
De kledij wordt nu toch niet zolang meer gedragen : maar door de goedkope prijs kan je al eens iets meer kopen .
Altijd plezant om eens iets anders aan te trekken en het prijskaartje wordt er toch afgeknipt ; niemand ziet dat je t- shirtjes soms maar 5.00 € kosten
Mij zien ze er zeker nog .
AD uit Kuurne

Door: Annie Dujardin11-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Goedkoop en makkelijk

Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

Door: Ertan V.10-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

duurder geworden

volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
echt jammer is dat
maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

Door: Dinie F.10-02-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Pasvorm from hell

Goedkoop betekent helaas ook dat de kwaliteit slecht is hier helaas. Er zit geen enkele pasvorm in en ik zie er niet uit als ik hier iets ga passen. Jammer, want ik vind de kleding wel leuk vaak en betaalbaar.

Door: Cora Denneman06-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Flagshipstore!!

IK KAN NIET WACHTEN TOT DIE FLAGSHIPSTORE OPENT OP DAMRAK WANNEER GEBEURT DAT NOU??? hAD AL GEZIEN HOE HET ZOU WORDEN EN VOND DAT HEEL MOOI!!

Door: Jessica30-09-2015
Celine06-10-2015

Was het niet gepland om open te gaan in september 2015?

Bart06-10-2015

Misschien vertraging opgelopen door die brand begin dit jaar? http://www.parool.be/parool/nl/4024/AMSTERDAM-CENTRUM/article/detail/4086784/2015/06/23/Brand-in-C-A-pand-op-Damrak-geblust.dhtml

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ouderwets goed en goedkoop

Als klant kom ik er al jaren. De producten zijn gewoon goedkoop en ze hebben de kleding ook in mijn maat. Je kunt lekker rondsnuffelen want ze hebben er veel en het is lekker ruim ingedeeld. Je kunt er tenminste je kont keren en dat is wel zo prettig.

Door: Van Gent30-09-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

droevig

Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

Door: sildf9p29-09-2015
30-09-2015

dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

A.D11-07-2017

Wie wordt nu droevig als die in de C& A komt ; probeer het eens samen met een vriend of vriendin en maak het zelf gezellig . Het personeel in Kuurne Shopping is in ieder geval heel vriendelijk en behulpzaam

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7,5

Schrijf zelf een review over C&A

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)