ErvaringenSite

  Ervaringen Halloween Costumes

  Ben jij dol op Halloween feestjes? Hou jij ervan om jezelf te verkleden? En ben je nog op zoek naar een online shop waarop jij jouw Halloween kostuums kunt kopen? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Op deze website hebben wij namelijk reviews en beoordelingen over diverse online shops voor jou op een rijtje gezet. Op deze pagina delen voorgaande klanten van Halloween Costumes hun ervaring met jou, zodat jij gemakkelijker een online shop voor jouw Halloween kostuums uit kunt zoeken. Halloween Costumes is een online aanbieder van Halloween kostuums, accessoires en decoraties. Je vind er ruim 10.000 kostuums en 3.000 unieke producten voor volwassenen, kinderen en zelfs huisdieren. Op deze pagina krijg je antwoord op vragen als "Wat is de kwaliteit van de producten van Halloween Costumes?" en "Wat kun je van de klantenservice van Halloween Costumes verwachten?". Op ErvaringenSite vind je tevens nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Halloween Costumes

  Dit bedrijf is de grootste online aanbieder van kostuums ter wereld. Halloween Costumes is ontstaan in 1992 toen de familie Fallenstein begon met het verhuren van Halloween kostuums vanuit hun garage. Dit was een groot succes en daarom besloot Tom Fallenstein in 2001 een online shop te bouwen. Deze online shop is tot op de dag van vandaag een groot succes. Zo heeft het bedrijf 150 fulltime medewerkers en tijdens het Halloween seizoen nemen ze 1500 tijdelijke teamleden aan om al hun klanten een goede klantenservice aan te bieden. De kernwaarden van het bedrijf zijn "Focus on the positive", "Be humble", "Embrace nerdy, goofy fun" en "Never be complacent". Daarnaast luidt de missie van Halloween Costumes als volgt: "Create and inspire unforgettable Halloween memories, year after year."

  Wil jij graag op de hoogte blijven van updates in het bedrijf? Dan kun je je op de website inschrijven voor de update e-mail en/of sms-berichten van Halloween Costumes. Bovendien kun je ook de blogpagina van het bedrijf in de gaten houden of de social media kanalen van Halloween Costumes op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube volgen. Bij vragen kun je het bedrijf bellen of een e-mail sturen.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  De producten en diensten van Halloween Costumes

  Op de website van Halloween Costumes zul je kostuums voor volwassenen, kinderen en huisdieren tegenkomen. Daarnaast vind je ook een tabblad met unieke kostuum ideeën, kostuums voor stellen, kostuums voor groepen, accessoires en Halloween decoraties. Naast Halloween kostuums, biedt het bedrijf op haar website ook kostuums aan voor andere feesten zoals St. Patrick's Day en Kerstmis.

  Het bedrijf verkoopt ook een zelfgemaakte collectie aan kostuums. Deze collectie heet Made By Us en is gemaakt door de eigen designers en ontwikkelaars van Halloween Costumes.

  Retourneren Halloween Costumes

  Wil jij je ongebruikte kostuum van Halloween Costumes retourneren? Dan kun je dit binnen 30 dagen na het plaatsen van de order regelen. Je kunt kiezen uit twee retourneringsopties: FUNBUCK$ credit of standaard retournering. Met FUNBUCK$ credit betaal je geen herbevoorradingskosten en is er geen wachttijd. Met standaard retournering betaal je een herbevoorradingspercentage van 18% en het retourneringsproces zal ongeveer 2-4 weken duren. Vervolgens print je jouw retourlabels uit en pak je jouw product(en) goed in en voorzie je de doos van de retourlabels.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Halloween Costumes

  Heb jij wel eens een bestelling geplaatst bij Halloween Costumes? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van de producten van Halloween Costumes? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help andere Halloween liefhebbers het perfecte kostuum voor hun Halloween feestje te vinden!

  Halloween Costumes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Halloween Costumes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Halloween Costumes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Halloween Costumes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Halloween Costumes actief?

  Halloween Costumes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Halloween Costumes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.