Mountain Warehouse Reviews

: 14
93% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
M. Verbeke
Ik had wandelschoenen besteld in maat 8, maar kreeg maat 9 geleverd. Het probleem was te wijten aan een fout op het etiket van de schoenen, waar maat 8 stond terwijl de onderkant van de schoenen ma...Lees verder
N
N. Bogaert
De winkel daar is echt wel groot en hebben ze echt van alles. Als ze niet hebben wat je zoekt, dan kunnen ze het gewoon gratis naar je opsturen! Mijn vrouw heeft een nieuwe wandeljas en broek gekoc...Lees verder
H
H. Léonard
Ik was echt blij met de klantenservice. Ik kon meteen met een echte persoon chatten en Pina was super snel om mijn vragen te beantwoorden en meteen het probleem op te lossen. Ik kom zeker terug om ...Lees verder
V
Vince Léonard
Ik ben echt blij met hoe vlot mijn online winkelervaring was. De website was super makkelijk te gebruiken en het betalen van mijn spullen ging zonder problemen. Ik werd ook goed op de hoogte gehoud...Lees verder
L
Luna Remy
Ik heb deze super coole jas gekregen, maar de stiksels waren niet helemaal top. Ik was teleurgesteld, maar de super aardige mensen in de winkel hebben me helemaal geholpen en me mijn geld teruggege...Lees verder

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wandelschoenen in maat 8

  Ik had wandelschoenen besteld in maat 8, maar kreeg maat 9 geleverd. Het probleem was te wijten aan een fout op het etiket van de schoenen, waar maat 8 stond terwijl de onderkant van de schoenen maat 9 aangaf. Het was dus een fout met het verkeerde etiket op deze specifieke schoenen. Gelukkig nam ik contact op met de klantendienst en kreeg ik snel reactie en oplossingen aangeboden. Het terugsturen en opnieuw bestellen van de juiste maat verliep vlot en de medewerkers in de winkel waren erg vriendelijk en behulpzaam. Nadien nam Joe contact met me op om te controleren of alles naar wens was verlopen, wat ik erg professioneel vond.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oppenheim en keileuke spullen

  De winkel daar is echt wel groot en hebben ze echt van alles. Als ze niet hebben wat je zoekt, dan kunnen ze het gewoon gratis naar je opsturen! Mijn vrouw heeft een nieuwe wandeljas en broek gekocht, en ik heb mezelf getrakteerd op een mooi paar laarzen en sandalen voor de zomer. Het personeel daar is top hoor, super geduldig, vriendelijk en chill. Altijd bereid om te helpen, met een lach op hun gezicht. Wij blijven zeker terugkomen bij Mountain Warehouse. Dikke merci aan het team voor alle hulp!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wandelschoenen

  Ik was echt blij met de klantenservice. Ik kon meteen met een echte persoon chatten en Pina was super snel om mijn vragen te beantwoorden en meteen het probleem op te lossen. Ik kom zeker terug om hier weer te shoppen. Super service. Dank je wel, Pina!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online bestelling

  Ik ben echt blij met hoe vlot mijn online winkelervaring was. De website was super makkelijk te gebruiken en het betalen van mijn spullen ging zonder problemen. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van wanneer mijn bestelling zou aankomen. Het ging allemaal heel efficiënt en zonder gedoe.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  My cool new jacket

  Ik heb deze super coole jas gekregen, maar de stiksels waren niet helemaal top. Ik was teleurgesteld, maar de super aardige mensen in de winkel hebben me helemaal geholpen en me mijn geld teruggegeven. Een shoutout naar mijn meisje Nikola Doktorova voor haar geweldige hulp!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Backpacks

  Ik heb onlangs een paar rugzakken gekocht bij deze buitensportwinkel en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van hun kwaliteit. De rugzakken zijn stevig, comfortabel om te dragen en hebben voldoende opbergvakken voor al mijn spullen. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit buitensportuitrusting.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van wandelschoenen

  Ik ben naar de winkel gegaan om wat wandelschoenen te kopen en daar heeft een heel vriendelijke jongeman genaamd Ben George mij geholpen. Hij was echt super behulpzaam en deed alles met veel plezier. Ik ben echt heel tevreden over hoe mijn winkelbezoek is verlopen dankzij Ben. Mijn complimenten aan het personeel en de topklantenservice die ze leveren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vervanging van laarzen

  Ik wil gewoon zeggen dat ik laatst echt een geweldige klantenservice heb gehad. Ik moest een paar kapotte laarzen vervangen en het was echt een gedoe om iets passends te vinden. Gelukkig heeft een super vriendelijke dame genaamd Laura bij Gloucester Quays me enorm geholpen. Ze heeft heel wat telefoontjes gepleegd, zowel naar mij als naar andere winkels, en heeft uiteindelijk een fantastische vervanging gevonden. Echt top en super behulpzaam! Geweldig gedaan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terugbetaling na problemen met levering

  Ik had dus een probleem met de koerier, man. Had betaald voor levering de volgende dag maar na 4 dagen nog steeds niets ontvangen, jong. Ze moesten het de volgende dag leveren, maar faalden met een belachelijke reden, gast. De bestelling was voor een wandelweekend, dus niet meer nodig na de retour, weet je. Gelukkig kon ik chatten met de klantendienst online, met ene Sobia, die echt behulpzaam was en de situatie begreep, man. Kregen meteen de terugbetaling in orde, gelukkig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestellen van nieuwe schoenen

  Ik heb nieuwe schoenen online besteld en die werden echt supersnel geleverd in de winkel om op te halen. Het zijn de Curlew herenschoenen en ik ben er echt heel blij mee. Hopelijk zijn ze even comfortabel om te dragen als bij het passen in de winkel!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Problemen met bestelling

  Ik had wat problemen met mijn bestelling en dus heb ik contact opgenomen via de website. Gelukkig kreeg ik vrij snel een antwoord, maar het was niet echt duidelijk hoe ik hierop moest reageren. Ik heb een e-mail teruggestuurd, maar bleef daarna maar e-mails ontvangen waarin stond dat ze nog geen reactie van mij hadden ontvangen. Toen ik mijn ouders bezocht in Monmouth, ben ik even langs de winkel gegaan, maar daar kreeg ik niet echt hulp van een winkelmedewerker, wat wel een beetje teleurstellend was. Gelukkig heb ik toen de live chat-functie gebruikt, hopelijk heeft dat het probleem opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mantel gekocht

  Ik heb dus een mega coole mantel op de kop kunnen tikken in de winkel. Maar toen ik thuiskwam, ontdekte ik dat er geen sjaal bij zat! Gelukkig heb ik meteen gebeld en kreeg ik excuses van een zekere Rachel. Ze heeft meteen diezelfde dag nog de sjaal opgestuurd en de dag erna kreeg ik die al geleverd. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wandelschoenen in de uitverkoop

  Ik ben naar de winkel gegaan op dinsdag 2 april en daar heb ik Tommy ontmoet. Een echte professional, zo vriendelijk en zo behulpzaam! Hij leek echt te weten waar hij mee bezig was en hij was bereid om me met alles te helpen. Zonder zijn hulp had ik mijn aankoop zeker niet kunnen doen. Echt een topkerel, die zeker wat erkenning verdient voor zijn professionele aanpak.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop wandelschoenen

  Ik kom al jaren in deze winkel en heb nog nooit problemen gehad. Laatst kocht ik een paar wandelschoenen en na een paar maanden begonnen ze problemen te geven. Ik nam contact op met de klantendienst en gaf hen alle nodige informatie. Ze hebben me meteen laten weten dat er al een vervangend paar onderweg is. Het is pas wanneer er iets misgaat dat je echt merkt hoe goed een bedrijf is, en ik moet zeggen dat de klantendienst van dit bedrijf echt top is.


Anderen bekeken ook