ErvaringenSite

  Ervaringen Mountain Warehouse

  Gaat u binnenkort weer op skivakantie en had u vorig jaar eigenlijk al een nieuwe jas moeten kopen? Dan wordt het misschien tijd dat op internet naar een outdoorzaak gaat zoeken die u daarbij zou kunnen helpen. De kans is groot dat u ook de website van Mountain Warehouse voorbij ziet komen. Ze zijn een grote speler op het gebied van outdoor-producten en claimen kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs te leveren. Voor u als consument is dat natuurlijk lastig te beoordelen vanachter uw computer. Hoe weet u of Mountain Warehouse betrouwbaar is? Hoe zit het daadwerkelijk met de kwaliteit van de producten? Hoe gaat het bedrijf om met klachten bijvoorbeeld? Hier op ErvaringenSite leest u meningen en ervaringen van consumenten die reeds klant zijn geweest bij Mountain Warehouse en / of die bekend zijn met het bedrijf en haar producten. Op basis van wat u hier leest kunt u een afgewogen beslissing nemen of bijvoorbeeld uw nieuw ski-jas bij Mountain Warehouse al dan niet gekocht wordt.

  Over Mountain Warehouse

  Mountain Warehouse is opgericht in 1997 door Mark Neale in Engeland en is uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van outdoorwinkels. Wereldwijd hebben ze meer dan 300 winkels in Engeland, Europa, Noord Amerika en Nieuw Zeeland. Mountain Warehouse heeft daarnaast in diverse landen een ruim aanbod via hun diverse webwinkels. Het hoofdkantoor van Mountain Warehouse bevindt zich in Londen. Mountain Warehouse verkoopt kwaliteitsproducten voor een zo laag mogelijke prijs. Ze verkopen meerdere bekende outdoor merken en hebben tegenwoordig ook eigen merkennamen waaronder ze outdoor-producten verkopen. Veel van het aanbod wordt exclusief bij Mountain Warehouse verkocht. Kwaliteit, deskundigheid en een goede klantenservice is wat men belangrijk vindt bij het bedrijf.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  Producten en Diensten Mountain Warehouse

  Het productenaanbod van Mountain Warehouse is onderverdeeld in producten voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast verkopen ze uitrusting en schoenen. U kunt het aanbod van Mountain Warehouse ook op buiten-activiteit doorzoeken. Hierbij moet u denken aan wandelen, skiën, reizen, yoga, fitness, fietsen, rennen, zwemmen, kamperen en in het algemeen buitenleven. Zoals Mountain Warehouse het zelf op haar website zet, ze verkopen alles wat u nodig heeft voor uw outdooractiviteiten, van skikleding tot wandeluitrusting. Slaapzakken, trailrunning schoenen, jassen, tenten, rugzakken en zelfs eten is er online te koop. Mountain Warehouse biedt de mogelijkheid om uzelf aan te melden voor een nieuwsbrief, om zo op de hoogte te blijven van de laatst nieuwe aanbieding. Tevens kunt u zich als klant aanmelden en zo van extra kortingen en acties gebruikmaken.

  Mening, Ervaringen, Tips, Klachten en Review Mountain Warehouse

  Heeft u ooit iets besteld via de website van Mountain Warehouse? Of bent u in een van de winkels van het bedrijf geweest? Bent u vaak op de website te vinden en bent u misschien een vaste klant van Mountain Warehouse? In alle gevallen dat u bekend bent met het bedrijf willen we u vragen om hier een review achter te laten. Alles wat u denkt dat we moeten weten over het bedrijf lezen we graag terug in uw review. Zo zijn we benieuwd naar uw mening, ervaringen, tips en wellicht klachten. Op basis van wat u met ons deelt kunnen anderen keuzes maken, daarvoor op voorhand dank!

  Mountain Warehouse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mountain Warehouse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mountain Warehouse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mountain Warehouse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mountain Warehouse actief?

  Mountain Warehouse is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mountain Warehouse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.