The Tight Spot Reviews

: 7
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Evrard
TTS zorgt ervoor dat ik altijd alle panty's kan vinden die ik nodig heb. Ze hebben een fantastisch assortiment aan merken en stijlen, en dat allemaal voor superprijzen. Als ik op zoek ben naar...Lees verder
A
Alicia Jacques
Ik heb onlangs meerdere items gekocht bij dit bedrijf. Jammer genoeg heb ik meer items ontvangen dan ik besteld had. Toen ik contact opnam om dit te melden en te vragen of ze mijn bestelling konden...Lees verder
A
adrien
Ik kwam toevallig op deze website terecht en ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb. Ze hebben een geweldige selectie panty's, met voor elk wat wils qua prijs en stijl. De levering was supersn...Lees verder
A
Antoine
Ik hou ervan om te shoppen bij de Tight Spot omdat ze de beste selectie hebben en verschillende opties voor maat, kleur en stijl. De spullen vliegen de deur uit tijdens de uitverkoop, maar gelukkig...Lees verder
P
Pauwels
De keuze op hun website is echt geweldig - er is zo veel om uit te kiezen! Het bestellen ging super makkelijk en de levering was er al binnen de 3 dagen! Alles verliep vlotjes en zoals het hoort. I...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop panty's

  TTS zorgt ervoor dat ik altijd alle panty's kan vinden die ik nodig heb. Ze hebben een fantastisch assortiment aan merken en stijlen, en dat allemaal voor superprijzen. Als ik op zoek ben naar nieuwe panty's, ga ik altijd naar TTS.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Multiple Item Order

  Ik heb onlangs meerdere items gekocht bij dit bedrijf. Jammer genoeg heb ik meer items ontvangen dan ik besteld had. Toen ik contact opnam om dit te melden en te vragen of ze mijn bestelling konden traceren, was dat niet mogelijk maar bleven ze wel erg professioneel. Ondanks dat ik twijfelde of er een fout was gemaakt, hebben ze toch een stapje extra gezet door mij een vervangend item toe te sturen zonder dat ik erom had gevraagd. Ik was aangenaam verrast door hun uitstekende klantenservice en hun bereidheid om de situatie snel op te lossen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hosiery

  Ik kwam toevallig op deze website terecht en ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb. Ze hebben een geweldige selectie panty's, met voor elk wat wils qua prijs en stijl. De levering was supersnel, de verpakking was in orde en de service was top. Ik ga deze website zeker aanraden en zelf ook opnieuw gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankopen van alle soorten panty's

  Ik hou ervan om te shoppen bij de Tight Spot omdat ze de beste selectie hebben en verschillende opties voor maat, kleur en stijl. De spullen vliegen de deur uit tijdens de uitverkoop, maar gelukkig worden ze snel weer aangevuld. Wachten op een feestdagenverkoop is de beste manier om te profiteren van kortingen tot wel de helft van de prijs of zelfs meer! Ik ben erg lang, dus het is lastig om panty's te vinden die passen, maar bij de Tight Spot hebben ze mijn maat in verschillende keuzes. Het is verslavend om hier te shoppen en ik heb zeker te veel geld uitgegeven, maar ik heb ook flink wat bespaard!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De selectie op hun website is verbazingwekkend!

  De keuze op hun website is echt geweldig - er is zo veel om uit te kiezen! Het bestellen ging super makkelijk en de levering was er al binnen de 3 dagen! Alles verliep vlotjes en zoals het hoort. Ik ga zeker nog eens bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Superieure kwaliteit panty's

  De kousen voelen zo goed aan en ze passen perfect! Als een kerel van 6'3 ben ik echt blij dat ik eindelijk Italiaanse kousen gevonden heb die aanvoelen als een tweede huid. Ik ben helemaal fan en wil vanaf nu enkel nog deze kousen kopen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geweldige service

  Mijn ervaring met The Tight Spot was echt top! Ik kan echt niks negatiefs bedenken! Ze zijn super snel op hun website, met leveringen, met antwoorden en ze helpen je op verschillende manieren om zeker te zijn dat je het juiste product op tijd krijgt! Ze leveren uitstekende service en hebben goede prijzen! Een ruime keuze aan panty's die je maar kan wensen! Ik ben echt fan van The Tight Spot!


Anderen bekeken ook