ErvaringenSite

  Ervaringen The Tight Spot

  Veel vrouwen dragen panty's en kousen. Sommigen omdat zij hun blote benen willen beschermen tegen het weer, anderen omdat zij er graag sexy uit willen zien. Welke reden je ook hebt, als je een online shop tegenkomt die je nog niet kent dan wil je daar natuurlijk meer over weten. Hoe zal er als klant met je worden omgegaan? Welke service mag je verwachten als je een klacht indient? Is het terugsturen van producten eenvoudig? Klanten die al ervaringen hebben met dit soort shops schrijven erover in hun reviews die zij op onze website publiceren. Zodoende kom je heel gemakkelijk en snel te weten hoe het zit met die eerder beschreven onbekende shop. We helpen je op deze manier graag een stapje in de goede richting zodat je uiteindelijk voor de online winkel kunt kiezen met de beste klantenwaardering.

  Over The Tight Spot

  The Tight Spot is al meer dan 10 jaar online actief en verkoopt via de webshop panty's en kousen van diverse merken. Het is uitgegroeid van een kleine online boetiek tot een online shop die overal ter wereld klanten heeft. De klantenservice van deze site is gevestigd in Engeland en je kunt de medewerkers van deze dienst zowel schriftelijk als telefonisch bereiken. Voor vragen en klachten over de producten en bestellingen zitten zij op werkdagen tijdens kantooruren voor je klaar. Net zoals veel andere online shops maakt ook The Tight Spot gebruik van de meest voorkomende en veilige betaalmethodes zoals PayPal en creditcard. Artikelen die je besteld worden binnen 10 werkdagen bezorgd naar West-Europese landen zoals Duitsland, België en Nederland.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  De producten van The Tight Spot

  Je kunt bij The Tight Spot kiezen uit producten van verschillende bekende en minder bekende merken. Er worden onder andere kousen en panty's verkocht van Pamela Mann, Implicite, Passion Hosiery en Leg Avenue Tights. De website laat een duidelijk keuzemenu zien waar je kunt kiezen uit de diverse collecties beenmode. Verder zijn er leggings en panty's voor dames met grote maten te bestellen net zoals diverse bodysuits met lange en korte mouwen. In de outlet worden verschillende producten met hoge kortingen aangeboden. Op de homepagina staan tevens de meest populaire producten vermeld en als je iemand een cadeau wilt geven dan kun je bij The Tight Spot giftcards van verschillende bedragen kopen.

  Reviews over The Tight Spot

  Help ons als klant van deze online shop om nieuwe klanten op de hoogte te brengen van de kwaliteit die er geboden wordt. Je kunt dat heel eenvoudig doen door een review op onze site te plaatsen. Met zo'n beoordeling op onze website geef je andere consumenten de kans meer te weten te komen over jouw ervaring bij deze webwinkel. Je kunt bijvoorbeeld beschrijven hoe je de klantvriendelijkheid van de medewerkers beleefd hebt. Heb je ooit een klacht ingediend? Laat daar vooral meer over weten, dat is namelijk juist de informatie die nieuwe klanten nodig hebben om weloverwogen een beslissing te kunnen maken. Aan de hand van jouw plus- en minpunten bepalen zij een stuk makkelijker of The Tight Spot wel aan hun verwachtingen zal voldoen.

  The Tight Spot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Tight Spot

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Tight Spot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Tight Spot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Tight Spot actief?

  The Tight Spot is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Tight Spot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.