ErvaringenSite

  Ervaringen TVC Mall

  Op het internet stikt het van de webshops die elektronica aanbieden. Nieuwe mobieltjes vliegen als warme broodjes over de toonbank en iedere dag vinden honderden nieuwe mobieltjes weer hun weg naar nieuwe eigenaren in Nederland en België. De gemiddelde levensduur van een smartphone is twee en een half jaar. Mensen kopen een nieuwe mobiel omdat ze de oude in het water of op de grond hebben laten vallen, de software niet meer werkt, of ze zijn hem gewoonweg kwijt. TVC Mall is een bedrijf wat niet alleen mobieltjes en accessoires aanbied, maar ook heel veel andere zaken, zoals tuinverlichting, schoonmaakartikelen, camera’s, sportspullen enz. Een online-winkelcentrum waar je net als in een echt winkelcentrum urenlang kunt snuffelen. Heeft u wel eens een bezoekje gebracht aan dit online-winkelcentrum en wat gekocht? Laat uw review bij ons achter en vertel ons uw persoonlijke shop-ervaring. Op ErvaringenSite.be helpen we elkaar door het delen van negatieve en positieve beoordelingen.

  Over TVC Mall
  TVC Mall is een grensoverschrijdende groothandel in producten, die deze producten ook online aan particuliere consumenten aanbied. Het online bedrijf is in 2008 voor het eerst van start gegaan met het aanbieden van basis elektronica, maar is inmiddels uitgegroeid tot een echt online warenhuis met duizenden verschillende producten. De producten kunnen over de hele wereld toegezonden worden. Net zoals heel veel van deze groothandels in elektronica en andere zaken in het bedrijf gevestigd in China. De website is in verschillende talen beschikbaar, maar helaas nog niet in het Nederlands. Klanten kunnen via de website 24 uur per dag contact opnemen met de chat service.

  Producten en Diensten van TVC Mall
  TVC Mall begon in 2008 met het aanbieden van Tv's laptops en andere elektronische producten. Tegenwoordig kun je bijna alles in dit gigantische online warenhuis vinden. Een van de grootste afdelingen is uiteraard de afdeling voor de Smartphones en alle daarbij behorende accessoires, maar er worden ook andere producten aangeboden zoals onder water camera’s, snorkel maskers, fitbits, elektrisch gereedschap, skin care, alles voor uw huisdier, koffers, handdoeken, keukengerei en ga zo maar door. De bestellingen kunnen alleen online gedaan worden. Er zijn verschillende online betalingsmogelijkheden, waarvan PayPal en creditcards in België en Nederland de meest gangbare zijn. De levertijd voor de bestelde goederen is meestal rond de drie dagen en er is een dertig dagen niet goed, geld terug garantie.

  Complimenten, Klachten en Tips over TVC Mall
  Shoppen op het internet is inmiddels zo normaal geworden, dat er nog maar weinig mensen zijn die naar een echte winkel verlangen. En shoppen op het internet heeft natuurlijk zo zijn voordelen: Je kunt vanuit je luie stoel op je mobieltje of via j laptop verschillende winkels bezoeken zonder dat je je druk hoeft te maken over de reisafstand, parkeren, het weer, en openingstijden. Maar online shoppen kent ook zijn nadelen. Het grootste nadeel en risico is wel de kwaliteit van de geleverde producten en het veilig betalen. Daarom is het belangrijk dat wij als consumenten ons verenigen en onze shop-ervaringen met elkaar delen. Laat u ook een persoonlijke review bij ons achter?

  TVC Mall Shopping Guide - How to Place an Order

  TVC Mall
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TVC Mall

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TVC Mall een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TVC Mall. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TVC Mall actief?

  TVC Mall is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest, Dierenwinkels, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TVC Mall gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.