heerlijkehuisjes.nl

Alle reviews

heerlijkehuisjes.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

heerlijkehuisjes.nl

Zin om op vakantie te gaan? Wie niet! Elk jaar gaan steeds meer Nederlanders en Belgen op vakantie, en dat hoeft niet altijd naar de zon of naar een verre bestemming te zijn. Gewoon in eigen land blijven is een prima en betaalbare oplossing. Er is immers veel variatie in de verschillende streken van de Lage Landen. Maar hoe begin je hieraan? Ga je een paar weken op hotel? Wat veel mensen tegenwoordig doen is een vakantiehuisje huren om er gewoon even op uit te trekken. En dat is net wat Heerlijkehuisjes.nl aanbiedt: vakantiehuizen doorheen Nederland, België en Duitsland. Denk je eraan om ook een vakantiehuisje via hen te huren, dan kan het zeker geen kwaad om hier bij ErvaringenSite alle besprekingen van eerdere huurders te lezen, zo ben je volledig op de hoogte van het reilen en zeilen van Heerlijkehuisjes.nl. Of misschien wil je wel je eigen huisje verhuren via hen? Ook dan is het zaak dat je hier alle ervaringen leest.

Over HeerlijkeHuisjes
Heerlijkehuisjes.nl is een Nederlands bedrijf dat vakantiehuizen van particuliere eigenaren, groepsaccommodaties en vakantieparken aanbiedt op hun website. Heerlijkehuisjes is sinds 2001 actief en specialiseert zich in bestemmingen in Nederland, België en Duitsland. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Nijensleek, Noord-Holland, maar zowel huurders als verhuurders kunnen alles online via de site regelen. HeerlijkeHuisjes heeft als zusterbedrijf HeerlijkeChalets.nl, dat sinds 2018 dezelfde dienst aanbiedt, maar gericht op chalets. HeerlijkeHuisjes is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Producten en diensten van HeerlijkeHuisjes
De hoofddienst van HeerlijkeHuisjes is het online aanbieden van vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland die te huur staan. Via de homepage kan je beginnen zoeken, en op land/regio selecteren. Geef dan de periode op waarin je op vakantie wil, samen met het aantal personen, en je krijgt het beschikbare aanbod te zien. Je kan ook aangeven of je een huisdier hebt of niet. Selecteer een bepaalde locatie om er meer informatie over te zien. Let zeker op het kostenoverzicht, bij sommige woningen zijn er immers bijkomende kosten zoals de vaste lasten. Die worden dan achteraf verrekend. Als je een geschikte vakantiewoning hebt gevonden kan je die boeken. Hierna krijg je dan een bevestigingsmail, en na 48u ontvang je de definitieve factuur.  Hou in gedachten dat je bij een dergelijke boeking geen herroepingsrecht van 14 dagen krijgt.

Je kan bij HeerlijkeHuisjes ook terecht om je eigen vakantiehuis te verhuren. Je kan hun API koppelen met de reserveringssystemen BookingExperts en Maxxton. HeerlijkeHuisjes staat tot een bepaalde som borg voor iedere boeking.

Klachten, complimenten en tips voor HeerlijkeHuisjes
Bij persoonlijke klachten over een bepaalde accommodatie kan je bij HeerlijkeHuisjes zelf een review geven. Als je zelf eens in een huisje van hen hebt gelogeerd, hoe beviel je dat? Was alles in orde met de locatie, was de prijs eerlijk en heb je zonder enige problemen je vakantie kunnen doorbrengen? Laat het hier bij ErvaringenSite weten wat jij van HeerlijkeHuisjes denkt! Dat is immers erg interessant voor andere mensen om te lezen, zo kunnen zij zich een eerlijk en objectief beeld vormen en hun eigen vakantie tiptop voorbereiden!