ErvaringenSite

  Ervaringen heerlijkehuisjes.nl

  Zin om op vakantie te gaan? Wie niet! Elk jaar gaan steeds meer Nederlanders en Belgen op vakantie, en dat hoeft niet altijd naar de zon of naar een verre bestemming te zijn. Gewoon in eigen land blijven is een prima en betaalbare oplossing. Er is immers veel variatie in de verschillende streken van de Lage Landen. Maar hoe begin je hieraan? Ga je een paar weken op hotel? Wat veel mensen tegenwoordig doen is een vakantiehuisje huren om er gewoon even op uit te trekken. En dat is net wat Heerlijkehuisjes.nl aanbiedt: vakantiehuizen doorheen Nederland, België en Duitsland. Denk je eraan om ook een vakantiehuisje via hen te huren, dan kan het zeker geen kwaad om hier bij ErvaringenSite alle besprekingen van eerdere huurders te lezen, zo ben je volledig op de hoogte van het reilen en zeilen van Heerlijkehuisjes.nl. Of misschien wil je wel je eigen huisje verhuren via hen? Ook dan is het zaak dat je hier alle ervaringen leest.

  Over HeerlijkeHuisjes
  Heerlijkehuisjes.nl is een Nederlands bedrijf dat vakantiehuizen van particuliere eigenaren, groepsaccommodaties en vakantieparken aanbiedt op hun website. Heerlijkehuisjes is sinds 2001 actief en specialiseert zich in bestemmingen in Nederland, België en Duitsland. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Nijensleek, Noord-Holland, maar zowel huurders als verhuurders kunnen alles online via de site regelen. HeerlijkeHuisjes heeft als zusterbedrijf HeerlijkeChalets.nl, dat sinds 2018 dezelfde dienst aanbiedt, maar gericht op chalets. HeerlijkeHuisjes is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

  Producten en diensten van HeerlijkeHuisjes
  De hoofddienst van HeerlijkeHuisjes is het online aanbieden van vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland die te huur staan. Via de homepage kan je beginnen zoeken, en op land/regio selecteren. Geef dan de periode op waarin je op vakantie wil, samen met het aantal personen, en je krijgt het beschikbare aanbod te zien. Je kan ook aangeven of je een huisdier hebt of niet. Selecteer een bepaalde locatie om er meer informatie over te zien. Let zeker op het kostenoverzicht, bij sommige woningen zijn er immers bijkomende kosten zoals de vaste lasten. Die worden dan achteraf verrekend. Als je een geschikte vakantiewoning hebt gevonden kan je die boeken. Hierna krijg je dan een bevestigingsmail, en na 48u ontvang je de definitieve factuur. Hou in gedachten dat je bij een dergelijke boeking geen herroepingsrecht van 14 dagen krijgt.

  Je kan bij HeerlijkeHuisjes ook terecht om je eigen vakantiehuis te verhuren. Je kan hun API koppelen met de reserveringssystemen BookingExperts en Maxxton. HeerlijkeHuisjes staat tot een bepaalde som borg voor iedere boeking.

  Klachten, complimenten en tips voor HeerlijkeHuisjes
  Bij persoonlijke klachten over een bepaalde accommodatie kan je bij HeerlijkeHuisjes zelf een review geven. Als je zelf eens in een huisje van hen hebt gelogeerd, hoe beviel je dat? Was alles in orde met de locatie, was de prijs eerlijk en heb je zonder enige problemen je vakantie kunnen doorbrengen? Laat het hier bij ErvaringenSite weten wat jij van HeerlijkeHuisjes denkt! Dat is immers erg interessant voor andere mensen om te lezen, zo kunnen zij zich een eerlijk en objectief beeld vormen en hun eigen vakantie tiptop voorbereiden!

  Rein Mercha & Gitano kings - Vakantie - HQ - Officiele videoclip

  heerlijkehuisjes.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over heerlijkehuisjes.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is heerlijkehuisjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over heerlijkehuisjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is heerlijkehuisjes.nl actief?

  heerlijkehuisjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van heerlijkehuisjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.