ErvaringenSite

  Ervaringen Youfone

  Youfone is een Nederlandse aanbieder voor particuliere en zakelijke klanten in België. Het bedrijf biedt internet, televisie, mobiele en vaste telefonie abonnementen aan. Het bedrijf is in 2008 opgericht door de Nederlandse Valentijn Rensing in de plaats Rotterdam en maakt voor de mobiele diensten die zij aanbieden gebruikt van het netwerk van de andere bekende Nederlandse aanbieder KPN. Hun slogan is "Wat You Wil". Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Youfone lezen, of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Youfone

  Na de oprichting in 2008 ging het een aantal jaar redelijk goed met Youfone, dit was helaas van korte duur. Op 23 september 2010 werd er namelijk een faillissement uitgesproken door de Rechtbank in Rotterdam. Twee weken na deze uitspraak maakt Youfone bekend een doorstart te maken. Op 28 maart 2017 werd Mobicross overgenomen. Met deze overname werd Youfone ook actief op de vaste telefonie, internet en televisie markt.Sinds september van het jaar 2017 biedt Youfone ook onder haar eigen naam diverse diensten aan: internet, televisie en telefoon diensten. Hun OTT-televisiedienst is opgezet in samenwerking met het merk Huawei.

  SK Telecom T1: Ready for Worlds

  Producten en Diensten van Youfone

  Youfone biedt dus diverse diensten aan voor de particuliere en de zakelijke telecom markt. Zo bieden zij op de telefonie markt diverse abonnementen aan, Youfone focust zich vooral op Sim Only abonnementen op de telefonie markt. Deze bieden zij aan voor klein zakelijke bedrijven maar ook voor particulieren. Als u een Sim Only abonnement bij Youfone wilt afsluiten heeft u twee keuzes: zelf een Sim Only abonnement samenstellen of een superdeal Sim Only abonnement waar alles al voor u op een rijtje is gezet. Dit scheelt u zelf dan weer uit zoek werk.

  Naast telefonie abonnementen biedt Youfone ook internet abonnementen aan, hiervoor hebben zij meerdere opties: alles-in-1 abonnementen, internet & tv abonnementen, internet & bellen abonnementen, internet only en de "superdeals" die regelmatig veranderen. Naast telefonie en internet biedt Youfone ook televisie abonnementen aan, ook hier hebben ze meerdere opties in zodat er altijd wel iets is wat bij u past. De opties voor televisie zijn: alles-in-1 abonnementen, internet & tv abonnementen en de "superdeals". Voor zakelijke klanten is het assortimenten ongeveer hetzelfde, wel biedt het bedrijf voor zakelijke klanten een "premium" netwerk aan dat sneller hoort te werken als het normale netwerk voor particulieren.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Youfone

  Heeft u nou ook een mening of ervaring over Youfone? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Youfone op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Youfone vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Youfone of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Youfone achter.

  Youfone
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Youfone

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Youfone een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Youfone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Youfone actief?

  Youfone is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-1-pakket, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Youfone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.