Youfone

Alle reviews

Youfone

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

GSMLoket

2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

UnitedConsumers

10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Youfone

Youfone is een Nederlandse aanbieder voor particuliere en zakelijke klanten in België. Het bedrijf biedt internet, televisie, mobiele en vaste telefonie abonnementen aan. Het bedrijf is in 2008 opgericht door de Nederlandse Valentijn Rensing in de plaats Rotterdam en maakt voor de mobiele diensten die zij aanbieden gebruikt van het netwerk van de andere bekende Nederlandse aanbieder KPN. Hun slogan is "Wat You Wil". Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Youfone lezen, of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Youfone
Na de oprichting in 2008 ging het een aantal jaar redelijk goed met Youfone, dit was helaas van korte duur. Op 23 september 2010 werd er namelijk een faillissement uitgesproken door de Rechtbank in Rotterdam. Twee weken na deze uitspraak maakt Youfone bekend een doorstart te maken. Op 28 maart 2017 werd Mobicross overgenomen. Met deze overname werd Youfone ook actief op de vaste telefonie, internet en televisie markt.Sinds september van het jaar 2017 biedt Youfone ook onder haar eigen naam diverse diensten aan: internet, televisie en telefoon diensten. Hun OTT-televisiedienst is opgezet in samenwerking met het merk Huawei. 

Producten en Diensten van Youfone
Youfone biedt dus diverse diensten aan voor de particuliere en de zakelijke telecom markt. Zo bieden zij op de telefonie markt diverse abonnementen aan, Youfone focust zich vooral op Sim Only abonnementen op de telefonie markt. Deze bieden zij aan voor klein zakelijke bedrijven maar ook voor particulieren. Als u een Sim Only abonnement bij Youfone wilt afsluiten heeft u twee keuzes: zelf een Sim Only abonnement samenstellen of een superdeal Sim Only abonnement waar alles al voor u op een rijtje is gezet. Dit scheelt u zelf dan weer uit zoek werk. 

Naast telefonie abonnementen biedt Youfone ook internet abonnementen aan, hiervoor hebben zij meerdere opties: alles-in-1 abonnementen, internet & tv abonnementen, internet & bellen abonnementen, internet only en de "superdeals" die regelmatig veranderen. Naast telefonie en internet biedt Youfone ook televisie abonnementen aan, ook hier hebben ze meerdere opties in zodat er altijd wel iets is wat bij u past. De opties voor televisie zijn: alles-in-1 abonnementen, internet & tv abonnementen en de "superdeals". Voor zakelijke klanten is het assortimenten ongeveer hetzelfde, wel biedt het bedrijf voor zakelijke klanten een "premium" netwerk aan dat sneller hoort te werken als het normale netwerk voor particulieren. 
 

Aanbevelingen, klachten en tips over Youfone
Heeft u nou ook een mening of ervaring over Youfone? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Youfone op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Youfone vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Youfone of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Youfone achter.