ErvaringenSite

  Ervaringen 23andMe

  Door het gebruik van nieuwe technologieën die gecombineerd worden met het internet blijven er nieuwe producten op de markt komen. Sommige van die producten zijn geen lang leven beschoren terwijl anderen een groot succes worden. Zo zijn er inmiddels websites die je testkits verkopen om je speeksel te testen. Met dat speeksel wordt je DNA onderzocht en kom je onder andere meer te weten over de geschiedenis van je familie. Maar zijn dit soort tests veilig? Wordt jouw DNA opgeslagen en aan bedrijven verkocht? Wordt er zorgvuldig met je identiteit omgegaan? Het zijn allemaal vragen waar andere klanten antwoord op kunnen geven. Zij doen dat door reviews op onze website achter te laten. Zo laten ze je weten wat hun ervaring met dit soort producten zijn en wat zij de voor- en nadelen er van vinden.

  Over 23andMe

  23andMe bestaat inmiddels al sinds 2006 en biedt klanten de mogelijkheid om via een speekselmonster meer te weten te komen over hun unieke DNA. Door wereldwijde wetgeving worden er alleen resultaten over de persoonlijke afkomst en genetische eigenschappen van klanten getoond. 23andMe deelt de verkregen informatie niet met derden en zegt de gegevens niet beschikbaar te stellen aan werkgevers of verzekeringsmaatschappijen. Ook worden de dossiers van klanten niet aan opsporingsdiensten of politie getoond tenzij dagvaardingen dat verantwoorden. Je kunt een kit om je speeksel af te nemen bestellen en betalen met creditcard of PayPal. Zodra je de bestelling afgerond hebt duurt het nog 5 tot 7 werkdagen voor je jouw order thuisbezorgd krijgt.

  VAN ALGEMEEN NUT - Seizoen 1 - Aflevering 7 (Gert Verhulst)

  De producten van 23andMe

  Als je eenmaal de testkit ontvangen hebt kun je heel eenvoudig een speekselmonster afnemen. 23andMe heeft voor deze makkelijke oplossing gekozen en je hoeft dus niet aan de slag met naalden en bloed, in de reageerbuis spugen is meer dan voldoende. Nadat je jouw monster naar het laboratorium hebt gestuurd krijg je binnen 3 tot 4 weken de uitslag binnen. Met een account dat alleen met een wachtwoord te openen is krijg je toegang tot de geschiedenis van de 23 paar chromosomen die jou uniek maken. Je hebt tijdens het proces de keuze om aan te geven hoe en met wie jouw persoonlijke informatie gedeeld mag worden. Door gebruik te maken van aparte databases zorgt 23andMe er bovendien voor dat jouw genetische informatie losstaat van je persoonlijke privégegevens.

  Reviews over 23andMe

  Heb jij als klant al gebruik gemaakt van deze nieuwe dienst? Laat dan weten wat jouw ervaring er mee is door een review op onze website te plaatsen. Je helpt veel mensen die dit product nog niet kennen om er op die manier kennis mee te maken. Beschrijf bijvoorbeeld in detail hoe het hele proces van het speekselmonster nemen in zijn werk gaat en hoe makkelijk het terugsturen daadwerkelijk is. Wat vond je van de resultaten toen je ze ontving, was het de investering waard? Door alle reviews te bundelen zijn wij in staat om duidelijk te laten zien wat de voor- en nadelen van dit nieuwe product zijn. Schrijf daarom in je eigen woorden een beoordeling en vermeld alles wat jij belangrijk vindt.

  23andMe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 23andMe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 23andMe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 23andMe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 23andMe actief?

  23andMe is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 23andMe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.