23andMe

Alle reviews

23andMe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

23andMe

Door het gebruik van nieuwe technologieën die gecombineerd worden met het internet blijven er nieuwe producten op de markt komen. Sommige van die producten zijn geen lang leven beschoren terwijl anderen een groot succes worden. Zo zijn er inmiddels websites die je testkits verkopen om je speeksel te testen. Met dat speeksel wordt je DNA onderzocht en kom je onder andere meer te weten over de geschiedenis van je familie. Maar zijn dit soort tests veilig? Wordt jouw DNA opgeslagen en aan bedrijven verkocht? Wordt er zorgvuldig met je identiteit omgegaan? Het zijn allemaal vragen waar andere klanten antwoord op kunnen geven. Zij doen dat door reviews op onze website achter te laten. Zo laten ze je weten wat hun ervaring met dit soort producten zijn en wat zij de voor- en nadelen er van vinden.

Over 23andMe
23andMe bestaat inmiddels al sinds 2006 en biedt klanten de mogelijkheid om via een speekselmonster meer te weten te komen over hun unieke DNA. Door wereldwijde wetgeving worden er alleen resultaten over de persoonlijke afkomst en genetische eigenschappen van klanten getoond. 23andMe deelt de verkregen informatie niet met derden en zegt de gegevens niet beschikbaar te stellen aan werkgevers of verzekeringsmaatschappijen. Ook worden de dossiers van klanten niet aan opsporingsdiensten of politie getoond tenzij dagvaardingen dat verantwoorden. Je kunt een kit om je speeksel af te nemen bestellen en betalen met creditcard of PayPal. Zodra je de bestelling afgerond hebt duurt het nog 5 tot 7 werkdagen voor je jouw order thuisbezorgd krijgt.

De producten van 23andMe
Als je eenmaal de testkit ontvangen hebt kun je heel eenvoudig een speekselmonster afnemen. 23andMe heeft voor deze makkelijke oplossing gekozen en je hoeft dus niet aan de slag met naalden en bloed, in de reageerbuis spugen is meer dan voldoende. Nadat je jouw monster naar het laboratorium hebt gestuurd krijg je binnen 3 tot 4 weken de uitslag binnen. Met een account dat alleen met een wachtwoord te openen is krijg je toegang tot de geschiedenis van de 23 paar chromosomen die jou uniek maken. Je hebt tijdens het proces de keuze om aan te geven hoe en met wie jouw persoonlijke informatie gedeeld mag worden. Door gebruik te maken van aparte databases zorgt 23andMe er bovendien voor dat jouw genetische informatie losstaat van je persoonlijke privégegevens.

Reviews over 23andMe
Heb jij als klant al gebruik gemaakt van deze nieuwe dienst? Laat dan weten wat jouw ervaring er mee is door een review op onze website te plaatsen. Je helpt veel mensen die dit product nog niet kennen om er op die manier kennis mee te maken. Beschrijf bijvoorbeeld in detail hoe het hele proces van het speekselmonster nemen in zijn werk gaat en hoe makkelijk het terugsturen daadwerkelijk is. Wat vond je van de resultaten toen je ze ontving, was het de investering waard? Door alle reviews te bundelen zijn wij in staat om duidelijk te laten zien wat de voor- en nadelen van dit nieuwe product zijn. Schrijf daarom in je eigen woorden een beoordeling en vermeld alles wat jij belangrijk vindt.