ErvaringenSite

  Ervaringen Elemis

  Ben je op zoek naar het juiste beautyproduct? Lees dan verder om te ontdekken wat de ervaring van anderen is met ELEMIS beauty en verzorgingsproducten. Hier vind je de ervaring en reviews van klanten van dit bedrijf. En, koop je wel eens producten van dit merk dan willen we jou vragen om je ervaring en review met ons te delen. Je helpt anderen hier enorm mee.

  ELEMIS is een Brits huidverzorgingsmerk met een wereldwijde webshop. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van huidverzorgingsproducten gebaseerd op gepatenteerde technologie en eigen formules.

  We zijn benieuwd wat jij als klant vind van de zogezegd ‘unieke’ formules van ELEMIS. Is het de moeite waard om deze producten te kopen? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring en zien die graag terug in een review over dit merk. Jouw ervaring kan anderen helpen om vragen en twijfels weg te nemen en een keuze makkelijker te maken.

  Over ELEMIS
  ELEMIS werdt in 1989 opgericht door Linda Steiner. Zij is een ondernemer en investeerder die een huidverzorgingslijn wilde creëren die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Bij de realisering hiervan kreeg ze hulp van mede-oprichters Noella Gabriel, Sean Harrington en Oriele Frank. Met hun uiteenlopende kwaliteiten hebben ze ELEMIS tot een succes gemaakt.

  In 1994 heeft ELEMIS zich gestort op een Spa & Retail lijn aan boord van cruiseschepen. Sindsdien hebben ze nog veel meer ondernomen en tevens regelmatig prijzen gewonnen. Zo zijn ze recent nog door de Sunday Times Style in het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot beste premium huidverzorgingsmerk.

  Alle producten van ELEMIS worden ontwikkeld in de ELEMIS innovatie Hub in Engeland. Naar eigen zeggen gebeurt dit onder strikte kwaliteits- en veiligheidsvoorwaarden. Naast eigen tests ondergaan de producten en formules ook onafhankelijke tests van derden. Ze zeggen alleen natuurlijke, niet schadelijke producten te gebruiken. Om dit te garanderen hebben ze een lijst samengesteld van 2000 potentieel schadelijke ingrediënten die ze niet zullen gebruiken.

  Producten en diensten van ELEMIS
  Bij ELEMIS kun je terecht voor alles op het gebied van huidverzorging. Bijvoorbeeld voor een gezichtscrème, een anti-cellulitisbehandeling, anti-rimpelcrème, scrubs, of vochtinbrengende crèmes.

  Als je een droge huid hebt kun je kiezen voor een vochtinbrengende crème. Als je niet tevreden bent met je huid en graag af wil van cellulitis of een detox wil ondergaan dan kun je een vochtafdrijvende crème kopen. Ook aan de sporters is gedacht. Het merk bied crèmes die je spieren verlichting geven na het sporten. En als je dan na het sporten een lekker bad neemt kun je bij ELEMIS een ontspannende olie kopen om aan je badwater toe te voegen.

  Ervaringen, klachten en tips over ELEMIS
  We zijn niet alleen nieuwsgierig naar jouw ervaring met de kwaliteit van de producten, maar ook naar de klantvriendelijkheid en service. Wat is jouw ervaring als het gaat om de klantenservice? Word je goed en vriendelijk te woord gestaan? En word er ook daadwerkelijk een oplossing gezocht voor eventuele problemen? We zijn heel benieuwd naar die ervaring en willen je dan ook alvast bedanken voor je bijdrage.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  Elemis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Elemis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Elemis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Elemis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Elemis actief?

  Elemis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elemis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.