WorldRemit

Alle reviews

WorldRemit

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jacques Van Grasdorff
heb dit betaald via sofort op 06/08 het is nu 11/08 en nog steeds geen betaling! telkens smoesjesLees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  70€

  heb dit betaald via sofort op 06/08 het is nu 11/08 en nog steeds geen betaling! telkens smoesjes


Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

GWK Travelex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
GWK Travelex
1 reviews

Elk jaar gaan miljoenen mensen op reis. In Europa hebben we geluk, want je kan in bijna elk land met de alomtegenwoordige euro betalen. Maar als je...

Bpostbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Bpostbank
1 reviews

Ben jij op zoek naar een Belgische bank die jou kan helpen en ondersteunen met bankzaken omtrent beleggingen, leningen en verzekeringen? Misschien ...

24option.com merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
24option.com
1 reviews

Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat men van een bedrijf vindt. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ont...

WorldRemit

WorldRemit is een online geldtransferbedrijf dat internationale geldtransferservices aanbiedt in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Het bedrijf werd opgericht in 2010 door Ismail Ahmed, Catherine Wines en Richard Igoe. In het jaar 2018 had het bedrijf ongeveer drie miljoen gebruikers. In 2018 was de opbrengst van het bedrijf 85,83 miljoen GBP. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over WorldRemit lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over WorldRemit achterlaten door middel van een review. Daarnaast kunt u op ErvaringenSite ook op andere soortgelijke bedrijven zoeken, die in dit geval dus handelen in vermogen. 

Over WorldRemit
WorldRemit heeft diverse partner bedrijven die hun maken tot wie ze nu zijn. Een van die partners is bijvoorbeeld  Accel Partners en diverse andere Technologie Crossover Ventures (TCV). In maart 2014 haalde WorldRemit een serie A-investering van veertig miljoen dollar binnen van Accel Partners, die eerst financierder was van grote bedrijven zoals Facebook en Spotify. De oprichters van het bedrijf (Ismail Ahmed, Catherine Wines en Richard Igoe) werken inmiddels niet meer voor het bedrijf en hebben plaats gemaakt voor een nieuwe CEO. Breon Corcoran is sinds oktober 2018 de nieuwe CEO van het bedrijf en alles gebeurt nu onder zijn leiding. 

Producten en Diensten van WorldRemit
Door globalisering heeft iedereen tegenwoordig wel een bekende, een familielid of een vriend die in het buitenland woont. Geld sturen naar het buitenland kan soms knap lastig zijn, zo duurt het met een gewone bankafschrijving soms weken voor het geld naar het buitenland is. Daarom fungeert WorldRemit als tussenpartij. U kunt bij het bedrijf binnen enkele minuten geld versturen naar een ander land. Ook is er keuze uit zo'n 130 landen waar u het geld naartoe kunt sturen. 

Om geld te versturen via WorldRemit zijn er meerdere manieren. Zo kunt u zorgen dat het binnen enkele minuten bij uw buitenlandse familie op de rekening staat via een bankoverschrijving. Maar u kunt ook kiezen dat zij het geld dat u overmaakt contant kunnen ophalen bij duizenden geld ophaallocaties over de hele wereld. Daarnaast kunt u ook mobiel geld versturen of een beltegoed opwaarderen naar diverse landen vanuit uw luie stoel thuis. Omdat het bedrijf oplichting en fraude tegen wil gaan, zorgen zij dat elke klant eerst een verificatie af moet geven alvorens zij het uw geld kunnen overschrijven. Dit maakt het platform net wat veiliger, voor u en uw buitenlandse familie/vrienden en kennissen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over WorldRemit
Heeft u nou ook een mening of ervaring? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over WorldRemit op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over WorldRemit vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over WorldRemit of laat uw eigen ervaring pf mening door middel van een review over WorldRemit achter.