ErvaringenSite

  Ervaringen The Retro Family

  Wanneer u helemaal fan bent van spullen uit de jaren zestig en uw op zoek bent naar een nieuwe lamp voor naast de bank die precies die sfeer uitstraalt. Dan is het vaak een lange zoektocht naar net die ene lamp waar u naar op zoek bent. U kunt verschillende antiek zaken afgaan en hopen dat u in een van deze zaken slaagt, maar misschien is de webwinkel van The Retro Family ook wel een goede optie voor u om een kijkje te nemen. Op hun webwinkel hebben ze een uitgebreid aanbod aanretro artikelen waaronder ook veel producten qua verlichting. Maar hoe weet u nu als consument of u het bedrijf kunt vertrouwen? Zijn ze betrouwbaar in hetgeen ze vermelden op hun website? Hoe is het gesteld met de kwaliteit van hun producten? Hier op Ervaringensite.be leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan en in contact zijn geweest met The Retro Family. Op basis van wat u hier op onze site leest bent u in staat om bijvoorbeeld te bepalen of de lamp die u daar online gezien heeft met een gerust hart besteld kan worden.

  Over The Retro Family

  Het bedrijf The Retro Family is opgericht in 2017 en biedt een online warenhuis voor vintage geïnspireerde producten. Ze hebben haar hoofdkantoor in Hoofddorp en het aanbod op de webwinkel is divers en alle producten die daar te vinden zijn dienen de consument het retro gevoel te geven. Producten met een knipoog naar de jaren 20 tot en met 80, van country - tot en met disco liefhebbers, men zou op de site van The Retro Family terecht kunnen.
  Producten die u bij The Retro Familie voor drie uur in de middag besteld heeft u de volgende dag in huis. U krijgt dan 14 dagen de tijd om te bedenken of het bestelde product ook daadwerkelijk voldoet aan uw verwachtingen. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u na contact opgenomen te hebben deze geheel kosteloos retourneren.

  Producten en Diensten The Retro Family

  Het assortiment van The Retro Family is in de webwinkel onderverdeeld in productengroep, te weten; wonen, keuken, muziek & geluid, kleding en vrij tijd & hobby. Iedere productgroep is vervolgens weer verdeeld in diverse subgroepen. Het aanbod is uitgebreid en alles wat aangeboden wordt heeft betrekking op de begrippen vintage en retro. In totaal bieden ze de producten van meer dan 50 verschillende merken en het aanbod loopt van retro pet tot en met complete zithoek. Van neonverlichting tot en met slushmachine.

  Ervaringen, meningen, bevindingen, klachten en feedback The Retro Family

  Heeft u in het verleden wel eens producten via de website van The Retro Family besteld? Kent u het bedrijf of heeft u misschien uw hele huis ingericht met vintage spullen van het bedrijf? Wanneer u iets weet te vertellen over het reilen en zeilen van The Retro Family en haar producten dan horen we graag hier meer over. We willen u vragen om een review te schrijven en daarin uw ervaringen en mening over het bedrijf met ons te delen. Wat zijn uw bevindingen met betrekking tot levertijden bijvoorbeeld? Misschien heeft u feedback of zelfs klachten gericht aan het bedrijf. In alle gevallen zien we dit graag terug in hetgeen u hier achterlaat op onze site.

  The Retro Family
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Retro Family

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Retro Family een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Retro Family. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Retro Family actief?

  The Retro Family is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Retro Family gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.