ErvaringenSite

  Ervaringen Academic Singles

  Zelfs op een datingsite is het vinden van de juiste match nog geen gegeven. Leden kunnen onder valse voorwenselen op een datingsite zitten of gewoon niet dezelfde interesse of levensstijl hebben. Academic Singles wil deze niet-compatibele personen er alvast voor je uitfilteren. Maar hoe grondig zij die wetenschappelijke persoonlijkheidstesten nou precies? Zal je op die manier echt naar de juiste singles geleidt worden? Zal het moeilijk zijn om een account aan te maken en zo’n test te doen via de website van Academic Singles? En zal er een Academic Singles klantenservice zijn die je kan helpen bij technische problemen of andere vragen? Hier kunnen alleen (voormalige) singles die ingeschreven zijn op Academic Singles je meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen of zij via Academic Singles de ware liefde hebben gevonden. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je laten zien of er misschien ook wel iemand voor jou bijzit.

  Over Academic Singles

  Academic Singles is een datingsite. Het is echter niet zomaar een datingsite als alle anderen. Het verschil met andere datingsites is dat Academic Singles het matchen van personen grondig aanpakt. Allereerst, na het aanmaken van een account, zul je namelijk een wetenschappelijke persoonlijkheidstest doen om uit te zoeken hoe jij in elkaar zit. Deze test zal uiteindelijk een deel van je profiel vormen en Academic Singles helpen om jou aan de personen te koppelen die het beste bij je passen. Je krijgt hierdoor, in ieder geval volgens Academic Singles, alleen serieuze partnervoorstellen. Academic Singles is er voor iedereen. Het maakt dus niet uit wie je bent, wat je leeftijd is of wat je voor werk doet. Via de test kom je toch wel bij gelijkgestemden uit. En je hoeft natuurlijk niet te wachten tot Academic Singles wat singles voorstelt. Je kunt ook zelf naar singles zoeken via hun geavanceerde zoekopdrachten. Mocht je een profiel vinden van iemand die je interesse wekt, dan kun je beginnen met chatten en als er een klik is een keer afspreken. Wie weet vind je op die manier misschien wel de liefde van je leven.


  De Engelse reclame voor Academic Singles.

  Diensten van Academic Singles

  Je kunt je gemakkelijk inschrijven via Academic Singles. Wel is er die wetenschappelijke test die je eigenlijk even moet doen als je passende partnervoorstellen wilt krijgen en ook wilt dat singles jou makkelijk kunnen vinden naar aanleiding van bepaalde kenmerken. Als Premiumlid heb je meer opties dan als basislid en kun je ook daadwerkelijk contact opnemen met andere singles. Verder is er nog een Academic Singles klantenservice die voor je klaarstaat als je ergens wat hulp bij nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Academic Singles

  Ben jij al aangemeld bij Academic Singles? Of je nou Premiumlid bent of niet, wij horen graag meer over jouw ervaring met Academic Singles. Hoe moeilijk was het om een account en een profiel aan te maken? Was die wetenschappelijke persoonlijkheidstest echt zo uitgebreid? Kreeg je echt alleen voorstellen van andere leden die echt een match voor je zouden kunnen zijn? En wat is jouw mening over de klantenservice van Academic Singles? Schrijf je eigen Academic Singles review en laat ons weten hoe jij over Academic Singles denkt.

  Academic Singles
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nepprofiel

  Ik kreeg te maken met een nepprofiel. Ik heb er zelfs mij voor uitgeschreven.
  De site reageert allen maar met te zeggen dat ze dit vervelend vinden en ik kan dit profiel aanduiden . Maar ik heb geen profiel meer , krijg geen excuses en geen compensatie. Ik krijg geen reactie meer
  Allemaal pure fraude !

  Door: Ann30-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Academic Singles

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Academic Singles een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Academic Singles. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Academic Singles actief?

  Academic Singles is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Academic Singles gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.