ErvaringenSite

  Ervaringen Moviemaxonline.eu

  Waarom zou je een film moeten huren bij Moviemaxonline.eu? Er zijn natuurlijk vele verschillende redenen om te kiezen voor een mooie en goede film welke je direct kunt bekijken. Ontdek ook de mogelijkheden van movie on demand via het internet met de website van Moviemaxonline.eu. Op de website kun je tal van verschillende films bekijken. Het is mooi om te ontdekken welke verschillende films en series er zijn op de website van Moviemaxonline.eu. Het is goed om de juiste keuze te maken en om zo een mooie film te bekijken. Het is natuurlijk ideaal om een regenachtige dag wat leuker te maken of wanneer je jezelf echt verveeld. Als je een keer een film of serie bekijkt op Moviemaxonline.eu dan zouden we het op prijs stellen als je jouw beoordeling op onze website wilt achterlaten. Op die manier help je anderen om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze website en on demand videodienst.

  Over Moviemaxonline.eu

  Moviemaxonline.eu is gevestigd in Hilversum. Het is een online video dienst waarbij je via het internet online films en series kunt huren en bekijken. Je hoeft niet meer naar een winkel of verhuurzaak toe om een film te huren of te kopen. Het is mogelijk om deze direct via het internet te bekijken. Kijk naar de mogelijkheden om een goede film te bekijken.

  Op de website kun je volop informatie weervinden om online je video’s en films te bekijken. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn en hoe ook jij volop hiervan kunt genieten.
  Diensten van Moviemaxonline.eu

  De diensten van Moviemaxonline.eu zijn eenvoudig te omschrijven. Het gaat namelijk om het aanbieden en laten zien van on demand films en series. Je zou het kunnen omschrijven als het leveren van entertainment diensten. Het is echter niets meer en niets minder dan een verhuurdienst van films en series. Je kunt in de volgende genres een film bekijken: Actie, Animatie, Avontuur, Cabaret, Documentaire, Drama, Familie, Fantasy, Filmhuis, Gratis, Horror, Kinderfilm, Kinderserie, Klassieker, Komedie, Martial Art Misdaad, Mr. Horror, Musical, Muziek, Mysterie, Belgischtalig, Oorlog, Romantiek, Romantische Komedie, Science Fiction, Series, Series – Zorro, Speelfilm, Sport, Studio 100, Thriller, Tiroler, Urban, VODTV en ook Western films.
  Natuurlijk zijn er ook verschillende genres rondom de series welke je kunt huren en bekijken via Moviemaxonline.eu. Ontdek de mogelijkheden!

  The intern trailer; 1 van de vele films die je kunt zien van Moviemax online!

  Tips en Klachten over Moviemaxonline.eu

  Het is goed om te weten dat je jouw tips, klachten en advies ook kunt delen met Moviemaxonline.eu. Via de knop contact op de website van Moviemaxonline.eu is het mogelijk om je klachten en ook je complimenten kenbaar te maken. Er is geen aparte pagina om klachten in te dienen trouwens.
  Veel van de zaken worden online behandeld. Het is goed om hier eerst te kijken om vervolgens een keuze te maken om contact op te nemen met hun.

  Jouw mening over Moviemaxonline.eu?

  Graag horen we ook jouw mening over Moviemaxonline.eu. Je kunt op onze website ErvaringenSite je oordeel geven over de diensten en service van Moviemaxonline.eu. Het is goed om je oordeel te geven over een bedrijf om zo anderen te helpen.

  Film huren, series gratis kijken of via de app? Lees eerst ervaringen van film kijkers die u voorgingen! Lees ze allemaal op ErvaringenSite

  Moviemaxonline.eu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5
  25% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  5,2

  Prijs

  5,2

  Leveren

  3,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prutsers, geld weg, geen film

  Pas op, zeker niet betalen per sms. Sms gestuurd, geen code ontvangen. Maandag zijn ze weer bereikbaar. Veel slechter dan dit vind je het niet. Ik dacht te kunnen vertrouwen op de bekende naam, maar mooi niet dus. Blijf hier weg!

  Door: Roger van mil17-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  waardeloos

  film besteld, kan embedded schermpje niet full screen klikken in Chrome, gebruiken nog steeds Flash , totaal uit de tijd,
  probleem is in andere browser worden de licentiegegevens niet overgenomen, kan daar dan niet afspelen. Klantenservice
  werkt alleen op kantooruren! En op email reageren ze niet
  totaal af te raden. waardeloos

  Door: coppens29-07-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Warmerdam

  Ik heb een film besteld en betaald maar kon hem niet bekijken. Ik kreeg de melding dat ik de rechten voor deze film niet had. Die site werkt niet goed en de klantenservice heeft niet gereageerd op mijn klacht. Waardeloos.

  Door: Rob15-07-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Moviemax online -huren

  Geprobeerd een film te huren via Moviemax online. Misschien niet moeten betalen via SMS, want ik kreeg geen film te zien. Bij de klantenservice geven ze niet thuis (dat is een bekend probleem bij Moviemax, wel meer reviews gelezen dat de klantenservice niet reageert). Dus, geld weg, geen film, geen contact met de klantenservice. Wat een prutsbedrijf.

  Door: Wax21-03-2016
  Lusicki tom17-02-2018

  Hoe spoel ik door?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Graag betalen voor deze dienst

  Downloaden is diefstal dus ik betaal gewoon voor mijn films, dat zou iedereen moeten doen.
  Moviemax is prima voor mij, ze hebben wat ik wil zien (en meer) en de kosten vallen alles mee.

  Door: Van Dam11-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Nostalgie maar weinig waar

  Vroeger huurden wij altijd video's in zo'n smoezelige winkel van MovieMax. Dat waren nog eens tijden! Nu kan dat dus online en alleen om nostalgische redenen doe ik dat wel eens. Maar al zijn ze zo een beetje met de tijd meegegaan, het idee is alweer achterhaald. De films zijn niet nieuw allemaal en andere aanbieders lijken beter. Maar ja, dat was vroeger ook al eigenlijk, dus dat is ook wel weer charmant.

  Door: Peter vR.30-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Weinig aanbod

  Het aanbod viel me hard tegen. Vooral oudere films. Niet echt iets voor mij. Voor de prijs hoef je het op zich niet te laten.

  Door: Annelein18-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  mwa

  Niet heeeeel veel aanbod maar wel grappig op zich hoor.

  Door: Rogier11-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Schrijf zelf een review over Moviemaxonline.eu

  Uw beoordeling