Autodiensten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Autodiensten in België

Over Autodiensten.

Een auto huren is niet altijd makkelijk. U moet aan veel voorwaarden voldoen en ook nog eens goed op alle kleine lettertjes letten omdat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dan komen verzekeringen en risico-afkoop nog wel eens bedrogen uit en bent u veel meer kwijt dan u aanvankelijk dacht. Er zijn altijd veel uitzonderingen op bijvoorbeeld ruit- of dakschade. En wat is gebruiksschade en wat niet? Ook de kosten per kilometer willen nog wel eens verschillen en hoe komt het toch dat er zoveel vergelijkings sites en/of verzamel sites zijn die auto's veel goedkoper aanbieden dan de autoverhuurder zelf? Daar moet iets mee aan de hand zijn toch? En een vergelijkbare auto, wat houdt dat in? Wij hebben daarom alle auto- verhuur en lease bedrijven voor u op een rijtje gezet. Belgens die u voor gingen vertellen hun ervaringen over het huren of leasen van een auto in België, maar ook in het buitenland. Zo weet u waar u op moet letten, hoe u kunt profiteren van verschillende aanbiedingen én wat u kunt verwachten in geval van een ongeluk. Lees alle ervaringen hier, op ErvaringenSite!

Alle Autodiensten bedrijven

 • Alamo

  AlamoKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  9,2Zou hier weer kopen: 83%

  Aantal ervaringen: 6

  • Welke tarieven kunt u verwachten? Kunt u leasen en hoe zijn de ervaringen in het buitenland? Lees het hier van bestuurders die u voorgingen bij ErvaringenSite!
  Bekijken
 • Hertz

  HertzKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  9Zou hier weer kopen: 86%

  Aantal ervaringen: 7

  • Lees ervaringen over autoverhuur van Hertz. Beoordelingen van consumenten die een auto hebben gehuurd bij Hertz
  Bekijken
 • Momondo

  MomondoKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  8,6Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 2

  • Betrouwbaar én goedkope vluchten bij Momondo? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet of u hier met een gerust hart kunt boeken! Lees ze allemaal bij ErvaringenSite!
  Bekijken
 • Sunny Cars

  Sunny CarsKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  8,2Zou hier weer kopen: 67%

  Aantal ervaringen: 3

  • Malaga, mallorca of alicante? Doen ze aan kortingen en zijn ze de juiste partij om een auto te huren? Hoe goedkoop zijn ze? Krijg hierop antwoord van klanten van sunny cars dmv beoordelingen op ErvaringenSite.be
  Bekijken
 • iParking Schiphol

  iParking SchipholKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  7,2Zou hier weer kopen: 67%

  Aantal ervaringen: 3

  • Is de Iparking op schiphol een goed alternatief om te parkeren? Lees ervaringen van anderen die u voorgingen om te zien of dit de beste manier is om schiphol te bereiken en te genieten van uw vakantie!
  Bekijken
 • Sixt

  SixtKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  7Zou hier weer kopen: 65%

  Aantal ervaringen: 20

  • Ook ervaringen met autohuur van sixt? Of denkt u erover om een auto te huren? Lees hoe dit allemaal werkt van bestuurders die u voorgingen. Lees ervaringen op ErvaringenSite!
  Bekijken
 • Europcar

  EuropcarKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  6,8Zou hier weer kopen: 54%

  Aantal ervaringen: 52

  • Hoe goed is Europcar. Is het makkelijk om een auto te huren en wat zijn de voorwaarden. Lees ervaringen van consumenten
  Bekijken
 • Expedia

  ExpediaKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  6,6Zou hier weer kopen: 33%

  Aantal ervaringen: 3

  • Zijn de reizen van Expedia betrouwbaar? Hoe goed zijn ze? Lees ervaringen van vakantiegangers die al geboekt hebben bij Expedia.
  Bekijken
 • Auto europe

  Auto europeKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  6,4Zou hier weer kopen: 50%

  Aantal ervaringen: 10

  • Is het verstandig om de eigen risico af te kopen? En zijn ze de goedkoopste in auto verhuur? Lees ervaringen van consumenten die u voor gingen! En beoordeel auto europe bij ErvaringenSite.
  Bekijken
 • Vliegtarieven.be

  Vliegtarieven.beKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  6Zou hier weer kopen: 50%

  Aantal ervaringen: 2

  • Goedkope tickets? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen, zodat u zeker weet hoe u de goedkoopste tickets kunt scoren op Vliegtickets.be. Lees duizenden beoordelingen op ErvaringenSite.be
  Bekijken
 • BlaBlaCar

  BlaBlaCarKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  5,8Zou hier weer kopen: 50%

  Aantal ervaringen: 2

  • Lees onafhankelijke ervaringen over blablacar. Bestuurder van een auto of juist op zoek naar een lift? Lees hoe betrouwbaar het is en alle ervaringen van consumenten die u voorgingen op ErvaringenSite.be!
  Bekijken
 • CarDelMar

  CarDelMarKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  5,4Zou hier weer kopen: 33%

  Aantal ervaringen: 9

  • Wilt u goede of goekope autoverhuurders vergelijken of de beste vinden? Maar zeker zijn van prijs en service? Lees dan eerst duizenden meningen van Belgen!
  Bekijken
 • Rentalcars.com

  Rentalcars.comKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  2Zou hier weer kopen: 0%

  Aantal ervaringen: 3

  • Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Maar wat vindt België van Rentalcars.com? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!
  Bekijken
 • Allopark

  AlloparkKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Kun je bij alle luchthavens goedkoop parkeren? Krijg je de beste plek? En is de de dienst betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen over Allopark.
  Bekijken
 • Rebel Travel

  Rebel TravelKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Kunnen de klanten van Rebel Travel het organiseren van een verzorgde rondreis door Europa rustig aan hen overlaten of valt dit naar hun mening tegen?
  Bekijken
 • Wijkopenautos

  WijkopenautosKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Betrouwbaar je auto kopen of verkopen bij de wijkopenauto's dealer? Is het betrouwbaar? Lees duizenden ervaringen van anderen die u voorgingen bij ErvaringenSite!
  Bekijken
 • Parkos

  ParkosKlachten, ervaringen & reviews Autodiensten

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op ErvaringeSite tref je ze allemaal.
  Bekijken

Meer info over Autodiensten bedrijven

Het huren van een auto kan echt een uitkomst bieden in verschillende situaties. Gaat u bijvoorbeeld met het vliegtuig op vakantie en wilt u tijdens uw vakantie in het buitenland toch mobiel blijven, dan kunt u een auto huren. In welke andere situaties u een auto kunt huren en waarom het huren van een auto lastiger is dan u denkt, leest u op deze pagina. 

Autoverhuur: wanneer interessant?
Het huren van een auto kan in diverse situaties interessant zijn. Ten eerste is het interessant om een auto te huren als u een vliegvakantie heeft geboekt en tijdens uw vakantie zo mobiel mogelijk wil blijven. Gaat u met de vliegtuig naar uw vakantiebestemming, dan heeft u geen auto als u op uw bestemming bent aangekomen en zal u veel moeten doen door lopend naar bestemmingen te gaan, het openbaar vervoer te gebruiken of een taxi te bellen. Heeft u hier geen zin in, dan kunt u een auto huren. U reserveert een auto voor u op vakantie gaat, u haalt de auto op als u op het vliegveld aankomt en u kunt de auto meteen meenemen om de gehele vakantie mobiel te blijven. 

Een andere situatie waarin het huren van een auto interessant kan zijn, is wanneer u zelf geen auto heeft en u voor een dag of enkele dagen toch echt een auto moet hebben. Heeft u een evenement waar u met de auto naartoe moet, moet u andere mensen vervoeren of moet u met de auto op zakenreis en heeft u geen eigen wagen, dan kan het huren van een auto de oplossing zijn. 

Tot slot kan het huren van een auto interessant zijn als u gaat verhuizen en niet uw eigen auto wil gebruiken om de gehele inboedel van A naar B te verplaatsen. In plaats van een duur verhuisbedrijf in te huren om uw inboedel te verplaatsen, kunt u er ook voor kiezen om een grote auto te huren en hier zelf uw inboedel in te laden. 

Een auto huren: een lastige opgave
Het huren van een auto lijkt vrij eenvoudig, maar in feite is het lastiger dan u denkt om een goede auto te huren en hier een eerlijke prijs voor te betalen. Dat het huren van een auto best lastig kan zijn, komt simpelweg omdat de markt van autoverhuur niet zo transparant is als vele andere markten in ons land. Zo komen er bij veel aanbieders niet alleen kosten bij als u de autoverhuur wil betalen, maar zijn er ook veel aanbieders die u dure verzekeringen aan proberen te smeren, u na het terugbrengen van de auto nog om bepaalde kostenvergoedingen vragen en u zelfs proberen op te lichten door schade aan de auto te vergoeden die u niet aan de auto heeft aangebracht tijdens de huurperiode. Kijkt u wel eens naar programma’s als Radar, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk al meerdere afleveringen over oplichtingspraktijken met het verhuren van auto’s gezien. Wilt u voorkomen dat u ook op deze manier opgelicht wordt bij het huren van een auto? Ga dan in zee met een betrouwbare partij. 

Niet alle autoverhuurders zijn onbetrouwbaar, maar soms is het lastig om te achterhalen welke bedrijven wel betrouwbaar zijn en met welke bedrijven u beter niet in zee kunt gaan. Leest u de reviews van andere consumenten op deze pagina, dan ziet u meteen met welke autoverhuurbedrijven u wel en niet in zee moet gaan. Door de reviews, beoordelingen en eventuele klachten op deze pagina te lezen, voorkomt u dat u later voor onaangename verrassingen komt te staan en huurt u altijd bij een goed en betrouwbaar bedrijf. 

De autoverhuur reviews op deze website zijn onderverdeeld in de categorieën autoverhuur, Schiphol parking, autoverhuur buitenland, autoverhuur aanbiedingen en auto lease.